Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Γιάννης Σμαραγδής ήταν απαξιωτικός και προσβλητικός

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Σμαραγδή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο επίκεντρο της διαφωνίας τους βρίσκεται η νέα ταινία «Καποδίστριας» που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Σκιάθο είδε να τον περιμένουν δημοσιογράφοι και κάμερες.

Ο πρώην νικητής του Survivor τόνισε ότι εξεπλάγην από τον τρόπο που μίλησε για τον ίδιο ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Έχω προβληματιστεί για πολλούς λόγους. Όταν βγήκα πριν από 5 χρόνια από το παιχνίδι… αποφάσισα να δοκιμάσω το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η απόφαση που πήρα τότε, ήταν μια απόφαση για τη ζωή μου. Προσπάθησα να είναι μια όσο το δυνατό συνειδητή επιλογή» είπε αρχικά.

«Χτύπησα την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή… Δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε μου πρότεινε να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης» συμπλήρωσε.

«Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί» υπογραμμίζει.

«Εγώ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για τον Καποδίστρια. Ο κ. Σμαραγδής ήταν πολύ απαξιωτικός και προσβλητικός με τον τρόπο που μίλησε για μένα» ανέφερε.

«Δεν μου έχει προταθεί να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης. Γνωρίζω πολύ καλά κ. Σμαραγδή την ιστορία. Θα προτιμούσα τη συμβουλή, παρά την κρίση. Έτσι νομίζω ότι κάνουν και οι δάσκαλοι. Ο κ. Σμαραγδής με κάλεσε γιατί είχαμε καιρό να μιλήσουμε και ήταν και η σχέση μας τέτοια. Το τι ειπώθηκε στο ραντεβού και τι γράφτηκε στο δημοσίευμα, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να τοποθετηθώ. Δεν μου έχει προταθεί κανένας ρόλος για τη συγκεκριμένη ταινία. Δεν ξέρω αν είχαν κάτι στο μυαλό τους οι εταιρείες παραγωγής, αλλά δεν έχω μιλήσει εγώ» είπε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής σε επικοινωνία του με την εκπομπή “Πρωινό μας, απάντησε ως εξής: «Εγώ και η εταιρεία παραγωγής μου δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχω να τον δω τρία χρόνια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ