Μάνδρα: «Κλειδί» η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία του 17χρονου – Φέρει και δεύτερο τραύμα;

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, στη Μάνδρα Αττικής, βρίσκεται η ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο. «Κλειδί» θα αποτελέσει το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως σε κάποια σημεία που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο 17χρονος φέρει ένα τραύμα στον αυχένα, κάτι που δείχνει ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα, ωστόσο πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν έχει και δεύτερο τραύμα, καθώς υπάρχουν κάποιες τέτοιες ενδείξεις. Εξάλλου δίπλα στον 17χρονο βρέθηκαν δύο φυσίγγια από καραμπίνα.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, από διερχόμενο πολίτη που έκανε ποδήλατο στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ λίγο μετά, κι ενώ τον αναζητούσαν, μετέβη με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια και οι δύο οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδωσαν κατάθεση μέχρι αργά το βράδυ.

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, στην πρώτη του κατάθεση ο 14χρονος, που είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 17χρονο ζωντανό, περιέγραψε ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος. Επειδή δεν τον έβρισκε, έφυγε και γύρισε σπίτι. Αργότερα άλλαξε την κατάθεση λέγοντας ότι αφού έψαξε για τον 17χρονο γύρισε στο μαντρί.

Το σίγουρο είναι ότι ο 14χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά την έρευνα για τον αδελφό του, όπως είπε αρχικά. Ο πατέρας τους πήγε στη στάνη, πήρε τον 14χρονο και αφού πρώτα επέστρεψαν στο σπίτι, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΑΤ Μάνδρας.

Μάνδρα: Στο μικροσκόπιο μια δερμάτινη θήκη που εντοπίστηκε στη στάνη 

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει έρευνα τόσο στο σπίτι της οικογένειας όσο και στη στάνη για να εντοπίσουν το όπλο του εγκλήματος.  Ο πατέρας του θύματος είπε στις Αρχές ότι δεν έχει καραμπίνα, όπως έγραψε χθες το enikos.gr. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα εντοπίστηκε ένα αντικείμενο που μοιάζει με δερμάτινη θήκη όπλου.

Tι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος του πατέρα και τους 14χρονου δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή του OPEN «Ανοιχτή Επικοινωνία», πως «από ό,τι μου έχουν μεταφέρει δεν είχε κανέναν εχθρό ο 17χρονος, ούτε υπήρχαν κυνηγοί εκείνη τη στιγμή της δολοφονίας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ