Μάνδρα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 17χρονου – Πρόσωπο – «κλειδί» ο 14χρονος αδελφός του

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 17χρονου στη Μάνδρα. Βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη το απόγευμα με τραύμα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα, ενώ δίπλα στη σορό του εντοπίστηκε κι ένας κάλυκας από κυνηγετικό όπλο.

Πρόσωπο- «κλειδί» στην υπόθεση θεωρείται ο 14χρονος αδελφός του ο οποίος είναι ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό, καθώς είχαν πάει μαζί στην περιοχή Λούτσα για να μαζέψουν τα πρόβατα, όπως είπε και ο πατέρας τους στους αστυνομικούς.

Οι καταθέσεις του πατέρα και του 14χρονου είναι μαραθώνιες προκειμένου οι αστυνομικοί να μπορέσουν να ρίξουν φως στη μυστηριώδη υπόθεση.

Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση όπως λένε αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο 14χρονος αδελφός του είπε ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος. Επειδή δεν τον έβρισκε, όπως υποστήριξε, σηκώθηκε κι έφυγε και γύρισε σπίτι.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο ερημικής περιοχής από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο πατέρας φέρεται να επισήμανε ότι ο ίδιος δεν κατέχει καραμπίνα.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία αναζητούσε τον 14χρονο, όμως, λίγο μετά, ο ανήλικος μετέβη με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ