Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς που συνελήφθη την Πέμπτη

Υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι είναι ο 39χρονος άνδρας, που συνελήφθη την Πέμπτη, κατηγορούμενος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 39χρονος και ένας 35χρονος συνελήφθησαν με βάση σχετικά εντάλματα που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους, έπειτα από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη.

Σήμερα, οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Κολωνός 39χρονος

Κολωνός 39χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 39χρονος είναι πατέρας ενός παιδιού και διαμένει στα βόρεια προάστια. Συγκεκριμένα, κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.

Δεν διστάζει να επιδεικνύει στα social media τα όπλα που κατέχει.

Κολωνός 39χρονος

Κολωνός 39χρονος

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, εξάλλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και 42 φυσίγγια, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες υποστηρίζοντας ότι είχε συνομιλήσει με τον διαχειριστή του προφίλ που διατηρούσε η 12χρονη σε διαδικτυακή εφαρμογή συνομιλιών, αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της.

Από την αστυνομική έρευνα, ωστόσο, προέκυψε ότι έλεγε ψέματα.

39χρονος Κολωνός

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος συναντήθηκε και κακοποίησε μία φορά την 12χρονη.

Κατηγορείται συγκεκριμένα για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ