Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται οι μεταγωγές των χούλιγκαν στις φυλακές – Δύσκολη η ταυτοποίηση του δολοφόνου

Συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη (16/08), υπό δρακόντεια μέτρα οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων για τη συμμετοχή τους στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, την ώρα που οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον δράστη συνεχίζονται.

Νέα Φιλαδέλφεια – Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Παραμένουν ασύλληπτοι τουλάχιστον 10 Κροάτες χούλιγκαν

Οι πρώτες μεταγωγές ξεκίνησαν την Δευτέρα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, με 46 κατηγορούμενους να οδηγούνται σε σχεδόν όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Ελλάδας.

Οκτώ προφυλακισθέντες βρίσκονται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, 12 επρόκειτο να οδηγηθούν στις φυλακές Αυλώνα και οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, Νιγρίτας, Κομοτηνής, Μαλανδρίνου, Άμφισσας, Δομοκού, Χανίων, Χίου, Γρεβενών, Ναυπλίου, Κω και Θεσσαλονίκης.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι κατέθεσε υπάλληλος του ΗΣΑΠ για τους 100 χούλιγκαν – «Μπήκαν συντεταγμένα, ενημέρωσα άμεσα»

Η μάχη που κατέληξε στο μαχαίρωμα του Μιχάλη – Το «τυφλό σημείο» και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Καμία αμφιβολία για τις προθέσεις των Κροατών χούλιγκαν και των συνεργών τους δεν αφήνουν τα βίντεο από τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όπως μαρτυρεί το οπτικό υλικό πρόκειται για ένα τάγμα εφόδου με αρχηγό, υπαρχηγούς και δολοφονικό εξοπλισμό που έδρασε βάσει σχεδίου.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει μακρινά πλάνα από το άλσος δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για το «τυφλό σημείο» ανάμεσα στα δέντρα και μακριά από τις κάμερες του γηπέδου, όπου πιστεύεται ότι ο 29χρονος δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Στα πλάνα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται η έναρξη των επεισοδίων, εκεί όπου έγινε η πρώτη συμπλοκή με τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο σημείο όπου συναντήθηκαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (7/8), οι μολότοφ και οι φωτοβολίδες πέφτουν βροχή. Δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται ένας άνδρας με γαλάζια μπλούζα και κράνος να υποχωρεί από το σημείο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τάγμα εφόδου που έφτασε συντεταγμένα με ρόπαλα, σίδερα και αλυσίδες χωρίς να βρεθεί κανείς στον δρόμο τους για να τους σταματήσει.

Στο τέλος ενός δρόμου δίπλα στο γήπεδο φέρεται να ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ο Μιχάλης Κατσουρής δέχθηκε την μοιραία μαχαιριά σε αυτόν τον δρόμο. Πρόκειται για μία περιοχή που δεν καλύπτεται από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ