Νέα Φιλαδέλφεια: Τι κατέθεσε υπάλληλος του ΗΣΑΠ για τους 100 χούλιγκαν – «Μπήκαν συντεταγμένα, ενημέρωσα άμεσα»

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός υπαλλήλου του ΗΣΑΠ, ο οποίος είδε με τα μάτια του το τάγμα εφόδου των περίπου 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπαίνει στον σταθμό «Ειρήνη», το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8).

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν απαντήσεις για τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη σε ΒΙΝΤΕΟ, DNA και κινητά

Στην κατάθεσή του, ο εργαζόμενος είπε στις αρχές ότι λίγο πριν τις 11 το βράδυ είδε μία ομάδα 100 ατόμων να περνά από τον σταθμό με στυλιάρια στα χέρια και ο ίδιος ειδοποίησε τον ελεγκτή ασφαλείας του σταθμού, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Εργάζομαι στον σταθμό ‘Ειρήνη’ και στις 22:45 περίπου, μια ομάδα 100 ατόμων νεαρής ηλικίας, γεροδεμένοι οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ξύλινα στυλιάρια εισήλθε συντεταγμένα στον χώρο του σταθμού και υπερπηδώντας τις πύλες εισόδου ανέβηκαν στην αποβάθρα καθόδου προς Πειραιά. Άμεσα ενημέρωσα τον ελεγκτή ασφαλείας», κατέθεσε ο υπάλληλος του ΗΣΑΠ, σύμφωνα με το mega.

Νέα Φιλαδέλφεια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με το τάγμα εφόδου των Κροατών χούλιγκαν

Υπενθυμίζεται ότι η ΣΤΑΣΥ είχε εκδώσει ανακοίνωση την περασμένη Τρίτη σχετικά με την κίνηση των οργανωμένων οπαδών της  Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον ΗΣΑΠ, σημειώνοντας ότι «η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ.».

Οι χούλιγκαν της Ντιναμό πήραν το τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό του Περισσού, απ’ όπου περπάτησαν έως το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εξαπολύοντας την άγρια επίθεση στους οπαδούς της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκα θανάσιμα ο Μιχάλης Κατσουρής.

Νέα Φιλαδέλφεια – Πρωθυπουργός Κροατίας: Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η υπόθεση των οπαδών της Ντιναμό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ