Κέιτ Μίντλετον: «Δεν θα συγχωρήσει ποτέ την Μέγκαν Μαρκλ»

Δεν θα συγχωρήσει ποτέ ούτε θα ξεχάσει την «έσχατη προδοσία» της Μέγκαν Μαρκλ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ.

Κέιτ Μίντλετον: Πήγε σε ρέιβ πάρτι χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ανώνυμη πηγή ανέφερε στο περιοδικό ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει καταφέρει να συγχωρήσει την δούκισσα του Σάσσεξ για την «ζημιά» που προκάλεσε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην βασιλική οικογένεια με την συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021. «Δεν αλλάζει την γνώμη της γι’ αυτούς», είπε η ίδια πηγή, που εξήγησε ότι η Κέιτ Μίντλετον θεώρησε την συνέντευξη ως την «εσχάτη προδοσία» από την Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τα ψέματα τους. Αλλά είναι πιο σκληρό για τον Ουίλιαμ επειδή ο Χάρι είναι αδερφός του. Είναι μία απαίσια κατάσταση γενικά», τόνισε η ίδια πηγή.

Κέιτ Μίντλετον: Οι μυστικές μεταμεσονύκτιες κλήσεις στον πρίγκιπα Χάρι

Μάλιστα σημείωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον θύμωσε με τον σύζυγό της και καυγάδισαν έντονα επειδή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να θέλει να κάνει ειρήνη με τον αδερφό του. «Αλλά η Κέιτ νιώθει ότι ο Χάρι και ιδιαίτερα η Μέγκαν έχουν κάνει αρκετά για να ζημιώσουν την βασιλική οικογένεια και θα κάνουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά εάν τους επιτραπεί να επιστρέψουν», κατέληξε η ίδια πηγή.

Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα έρχεται σε αντίθεση με άλλες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον τηλεφωνεί στον πρίγκιπα, Χάρι και προσπαθεί να τον στηρίξει μπροστά στις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι εκείνος που είναι εξαιρετικά θυμωμένος με τον αδερφό του και η Κέιτ Μίντλετον διατηρεί τον ρόλο ειρηνοποιού στην κατάσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ