Κέιτ Μίντλετον: Πήγε σε ρέιβ πάρτι χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Υπό άκρα μυστικότητα η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον φέρεται να πήγε σε υπαίθριο φεστιβάλ ρέιβ μουσικής στο Νόρφολκ με τους κολλητούς της.

Κέιτ Μίντλετον: Οι μυστικές μεταμεσονύκτιες κλήσεις στον πρίγκιπα Χάρι

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το Σαββατοκύριακο η Κέιτ Μίντλετον είχε δείπνο με το ζευγάρι των στενών φίλων της, την μαρκησία και τον μαρκήσιο του Χολμοντελέι, Ντέβιντ και Ρόουζ. Το ζευγάρι μένει κοντά στην εξοχική κατοικία της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το Άνμερ Χολ. Εδώ και πολλά χρόνια διατηρούν στενή φιλία και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει φωτογραφηθεί σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις με την Ρόουζ.

«Μετά το δείπνο ένας από τους καλεσμένους πρότεινε στην Κάθριν να πάει στο φεστιβάλ», είπε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα. Και συνέχισε: «Η Κάθριν ήταν νευρική με την ιδέα αλλά μετά από πολύ συζήτηση με τους αξιωματικούς της ασφάλειας της πήγε με πολύ ασφάλεια. Ο Ουίλιαμ δεν ήταν εκεί».

Πειραχτήρι η Κέιτ Μίντλετον: Το παρατσούκλι για την φαλάκρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση ούτε και το πού βρισκόταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Ωστόσο η εφημερίδα εικάζει ότι ήταν για κυνήγι με κολλητούς φίλους του. Έτσι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκε με την παρέα της το φεστιβάλ.

Το βασιλικό ζευγάρι φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να το ρίξει έξω και να διασκεδάσει. Τον περασμένο Ιούνιο η κάμερα «συνέλαβε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να διασκεδάζει σε κλαμπ στο Κάμντεν με στενούς φίλους χωρίς την Κέιτ Μίντλετον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ