Νέα Φιλαδέλφεια: Ένας από τους Κροάτες κατηγορούμενους παραδόθηκε μόνος του στις αρχές

Ένας από τους Κροάτες χούλιγκαν, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, και είχε καταφέρει να διαφύγει, παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές λίγες ώρες αργότερα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τα 13 λεπτά του «πολέμου» και το χρονικό του θανάσιμου τραυματισμού του Μιχάλη

Σύμφωνα με το Star πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος συμμετείχε στη φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν. Το βράδυ των επεισοδίων κατάφερε να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα των Κροατών χούλιγκαν, όταν τους εντόπισαν οι αστυνομικοί. Όταν κατάλαβε ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες του είχαν συλληφθεί άρχισε να περιπλανιέται στην Αθήνα, χωρίς όμως να μπορεί να μείνει κάπου καθώς δεν γνώριζε κανέναν.

Ο 35χρονος θυμόταν την διαδρομή που είχαν κάνει έως τον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και μετέβη στο σημείο, όπου οι Κροάτες χούλιγκαν είχαν σταθμεύσει τα βανάκια με τα οποία μπήκαν στη Ελλάδα. Εκεί βρήκε τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση και παραδόθηκε.

Νέα Φιλαδέλφεια: Φίλοι της ΑΕΚ σήκωσαν πανό έξω από τα γραφεία της UEFA στην Νιόν – ΦΩΤΟ

«Ήταν οργανωμένοι για να κάνουν κακό» λένε οι αστυνομικοί

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Κροάτες χούλιγκαν ήρθαν οργανωμένοι στην Αθήνα με σκοπό να κάνουν τη δολοφονική επίθεση και ήταν απολύτως εξαρτημένοι από τον αρχηγό και τους συνδέσμους τους στην Ελλάδα.

Οι αρχές ερευνούν αν κάποιοι από τους Κροάτες που διαφεύγουν βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα και κρύβονται σε σπίτια Ελλήνων συνεργατών τους. Έτσι κι αλλιώς το να φύγουν προς την Κροατία είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή χωρίς να τους ελέγξουν εξονυχιστικά στα σύνορα, επομένως δεν θα το ρισκάρουν.

Νέα Φιλαδέλφεια: Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας από την ΑΕΚ – Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ