Χίος: Νέα σύλληψη για ξαπλώστρες στην παραλία της Κώμης

Ιδιοκτήτρια επιχείρησης συνελήφθη χθες Κυριακή, 13/8, στην περιοχή της Κώμης στην Χίο, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του αιγιαλού και της παραλίας.

Τα «λαβράκια» που έβγαλαν οι ελεγκτές της ξαπλώστρας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων Χίου, διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί σε χώρο παραλίας, ομπρέλες και ξαπλώστρες της επιχείρησης, χωρίς να πληρούνται προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις. Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη που γίνεται στην ίδια παραλία από ελέγχους που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το βράδυ της Σαββάτου σε ελέγχους από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις, μετά από ελέγχους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, οπότε και σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Χαλκιδική: Ένταση για την απομάκρυνση «μονίμων» ομπρελών και ξαπλωστρών ιδιωτών από παραλίες – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελέγχων διαπιστώθηκε και στις 3 περιπτώσεις ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις, με την ένταση μάλιστα της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, διαταράσσοντας και την ησυχία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ