ΗΠΑ: Δασκάλα κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε με αλυσοπρίονο τους γονείς της – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από την δίκη

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την διπλή δολοφονία που φέρεται ότι διέπραξε μια δασκάλα ειδικής αγωγής στις ΗΠΑ, στο Τζέκινταουν, στην Πενσιλβάνια, με θύματα τους γονείς της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς άρχισε η δίκη της.

Η Βέριτι Μπεκ 44 ετών, κατηγορείται ότι σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την μητέρα της και τον πατέρα της και ότι στη συνέχεια τεμάχισε τα πτώματα με αλυσοπρίονο. Η αποκάλυψη του εγκλήματος, που διαπράχτηκε τον Ιανουάριο, έγινε όταν ο γιος της οικογένειας, στις 17 Ιανουαρίου πήγε στο σπίτι των γονιών του, επειδή επί μία εβδομάδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Εκεί βρήκε τεμαχισμένα τα πτώματα. Συγκλονισμένος τηλεφώνησε στην αδερφή του κι εκείνη του απάντησε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά τελευταία στο σπίτι. Της είπε ότι έπρεπε να καλέσει την αστυνομία, εκείνη του απάντησε ότι “χρειαζόταν περισσότερο χρόνο”. Εκείνος κάλεσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί βρήκαν την αδερφή του και την ρώτησαν τι είχε συμβεί εκείνη απάντησε ότι «και οι δύο είναι νεκροί».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 44χρονη πυροβόλησε τον 73χρονο πατέρα της, Ριντ Μπεκ, και την 72χρονη μητέρα της, Μίριαμ Μπεκ, στο κεφάλι. Στη συνέχεια αποκεφάλισε τον ηλικιωμένο άνδρα και κάλυψε το πτώμα του με μια κουβέρτα. Κατά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκαν οκτώ κομμάτια της σορού της Μίριαμ Μπεκ μέσα σε σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ κι ένα ματωμένο αλυσοπρίονο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το ειδεχθές των δύο εγκλημάτων, οι δικαστικές αρχές εκτιμούν ότι δεν μπορεί ο εισαγγελέας να ζητήσει θανατική ποινή για την ηλικίας 44 ετών Βέριλι Μπεκ, αν οι ένoρκοι αποφανθούν ότι είναι ένοχη.  «Δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι νομικοί παράγοντες σε αυτήν την υπόθεση» για να επιδιωχθεί η εσχάτη των ποινών, είπε στον δικαστή η βοηθός εισαγγελέας Σαμάνθα Κάουφμαν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε αλυσοπρίονο για να τεμαχίσει τους γονείς της. Στο σπίτι βρέθηκαν τρία περίστροφα, δύο από τα οποία τα είχε αγοράσει νόμιμα η 44χρονη.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Πενσιλβάνια έχουν προσδιορίσει, βάσει των στοιχείων που βρέθηκαν στο σπίτι και του σταδίου αποσύνθεσης των σορών, ότι η γυναίκα σκότωσε τους γονείς της στις 7 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 μέρες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημά της.

Εντύπωση επίσης προκαλούν τα πλάνα που δείχνουν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν σε σακούλες ή σε κουτιά τα μακάβρια ευρήματα από το σπίτι του δολοφονημένου ζεύγους ηλικιωμένων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ