Κέιτ Μίντλετον: Οι μυστικές μεταμεσονύκτιες κλήσεις στον πρίγκιπα Χάρι

Η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, τηλεφώνησε στον κουνιάδο της, πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών, αργά το βράδυ ως μια «ευγενική χειρονομία» σε μια προσπάθεια να διορθώσει τη διαλυμένη σχέση του με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το βρετανικό Closer Weekly.

«Η Κέιτ ήρθε σε επαφή με τον Χάρι για να του πει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και να μην ανησυχεί πολύ για αυτές τις προσωρινές αποτυχίες», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο την περασμένη εβδομάδα. Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι σε όλη την οικογενειακή αναταραχή, η σχέση της Μίντλετον με τον Χάρι «παρέμεινε ανέπαφη».

«Τον λυπάται πολύ αυτή τη στιγμή», συνέχισε η πηγή. «Το να τον βλέπει να περνάει από όλες αυτές τις αναποδιές είναι πολύ δύσκολο, είναι πολύ δύσκολο για εκείνη και την εκνευρίζει ειδικά καθώς η δίκη λαμβάνει χώρα τόσο κοντά στο σπίτι τους».

Ο Χάρι επισκέφθηκε το Λονδίνο τον Ιούνιο  για να καταθέσει εναντίον  του εκδότη της βρετανικής Daily Mirror στο πλαίσιο του συνεχούς ισχυρισμού του ότι οι δημοσιογράφοι του χάκαραν το τηλέφωνό του πριν από χρόνια. Η δίκη έχει οριστεί για τον Ιανουάριο, αν και ένας δικαστής μείωσε το εύρος της αξίωσης του Χάρι .

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, 42 ετών, έχουν υπομείνει πολλές απογοητεύσεις τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου του «διαζυγίου» από το Spotify μετά την υπογραφή συμφωνίας εκτιμώμενης αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Και η σχέση του Χάρι με την οικογένειά του ήταν τεταμένη εδώ και χρόνια, ειδικά μετά τη δημοσίευση τον Ιανουάριο των αποκαλυπτικών απομνημονευμάτων του «Spare», όπου επιτέθηκε ιδιαίτερα στον μεγαλύτερο αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με την πηγή του Closer Weekly, παρόλο που η Μίντλετον φέρεται να έχει επεκτείνει το κλαδί ελιάς, δεν σημαίνει ότι ο Ουίλιαμ, 41 ετών, είναι έτοιμος να το κάνει, τουλάχιστον όχι ακόμη.

«Είναι προφανώς μια εξαιρετικά ευαίσθητη και λεπτή κατάσταση μεταξύ πολλών από τα άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ειδικά του Ουίλιαμ, ο οποίος έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να καθίσει με τον Χάρι για ειρηνευτικές συνομιλίες ή οποιοδήποτε είδος ανοιχτού διαλόγου για αυτό το θέμα», εξήγησε η πηγή.

«Αλλά η Κέιτ θέλει να κρατήσει ανοιχτούς αυτούς τους δρόμους επικοινωνίας και να ανοίξει το δρόμο για μακροπρόθεσμη ειρήνη με όλη την οικογένεια – συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ», συνέχισε η πηγή, σημειώνοντας ότι η Μίντλετον θέλει ο Χάρι να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νοιάζονται για αυτόν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ