Κέιτ Μίντλετον: Μιλάει τηλεφωνικά με τον πρίγκιπα Χάρι και προσπαθεί να τον στηρίξει

Τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των διεθνών ΜΜΕ για τις άσχημες σχέσεις που διατηρούν με το βρετανικό Παλάτι αλλά και τα προβλήματα στα επαγγελματικά σχέδια τους.

Πειραχτήρι η Κέιτ Μίντλετον: Το παρατσούκλι για την φαλάκρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Φαίνεται, όμως, ότι ο πρίγκιπας, Χάρι διατηρεί έναν υποστηρικτή μέσα στην βρετανική βασιλική οικογένεια και αυτή δεν είναι άλλη από την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Closer, η Κέιτ Μίντλετον θέλει να ξεπεραστεί η αντιπαλότητα με το ζευγάρι και επικοινωνεί τηλεφωνικά τα βράδια με τον πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή είπε στο περιοδικό ότι η Κέιτ Μίντλετον «ελπίζει να ανοίξει ο δρόμος για μία μακροπρόθεσμη ειρήνη με ολόκληρη την οικογένεια». Ωστόσο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να είναι εκνευρισμένος με την απόφαση του αδερφού του να τα βάλει με το παλάτι του Μπάκιγχαμ και να εκθέσει παρασκηνιακές συνομιλίες της βασιλικής οικογένειας. «Ο Ουίλιαμ το έχει κάνει πολύ ξεκάθαρο ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να καθίσει κάτω με τον Χάρι και να προσπαθήσουν να φτιάξουν την σχέση τους», είπε η ίδια πηγή.

Κέιτ Μίντλετον: Το «καρφί» στην Μέγκαν Μαρκλ – Ετοιμάζεται να παίξει βρώμικα

Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον λέει στον πρίγκιπα Χάρι πως αρκετοί άνθρωποι θέλουν να είναι ευτυχισμένος και να μην ανησυχεί για τις «προσωρινές» αποτυχίες στην επαγγελματική πορεία του. «Αυτό σημαίνει παρά πολλά για τον Χάρι, ότι εκείνη συνεχίζει να δείχνει στήριξη ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή», τόνισε η ίδια πηγή.

Και συνέχισε: «Εκείνη λυπάται πολύ γι’ αυτόν αυτή την στιγμή. Τον να τον βλέπει να περνάει όλες αυτές τις αναποδιές είναι πολύ δύσκολο και την συγκινεί».

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Μάλιστα η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να δώσει και συμβουλές στον πρίγκιπα Χάρι σε αυτά τα τηλεφωνήματα γιατί τον βλέπει να αντιμετωπίζει αγχωτικές στιγμές και απόρριψη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ