Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι με τελετές και επίσημες εμφανίσεις για τους Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Θα γίνει και πάλι θεία – Ο αδερφός της περιμένει το πρώτο παιδί του

Το ζευγάρι αναμένεται και φέτος να κάνει ένα διάλειμμα από τα βασιλικά καθήκοντα και να απολαύσει την φύση με τα τρία του παιδιά, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουί και την πριγκίπισσα, Σάρλοτ.

Βασιλιάς Κάρολος: Μεγαλοπρεπής τελετή στέψης στην Σκωτία – Έκλεψε τα φλας η Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η οικογένεια θα προσπαθήσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις διακοπές της καθώς θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των παιδιών της. Έτσι είναι πολύ πιθανό και φέτος να προτιμήσουν να περάσουν αρκετές ημέρες στην εξοχική κατοικία τους, το Άνμερ Χολ, που βρίσκεται στο βασιλικό κτήμα του Σάντριχαμ στο Νόρφολκ.

Κέιτ Μίντλετον: Μπήκε στο γήπεδο με τον Ρότζερ Φέντερερ

Συνήθως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βάζουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με διάφορες εργασίες στην ύπαιθρο. Πέρσι η Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε αναλάβει να μεταφέρει την τροφή των ζώων στο κτήμα.

Μία άλλη πιθανότητα είναι να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι μακριά από όλους και απ’ όλα είτε μέσα στην Βρετανία είτε στο εξωτερικό. Στο παρελθόν η οικογένεια έχει επισκεφθεί τα νησιά Σίλι στην Κορνουάλη της Βρετανίας. Τα νησιά που είναι ιδιωτικής χρήσης αποκαλούνται η «Καραϊβική της Κορνουάλης» και έχουν παραλίες με λευκή άμμο και γαλάζια νερά, και σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Στις τελευταίες διακοπές τους στο νησί οι τουρίστες ανέφεραν ότι έδειχναν σαν μία κανονική οικογένεια που κάνει διακοπές και επιθυμεί την ιδιωτικότητα της. Έτσι δεν κατάλαβαν από την αρχή ό,τι πρόκειται για μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ