Κέιτ Μίντλετον: Μπήκε στο γήπεδο με τον Ρότζερ Φέντερερ

Με το αστέρι του τένις, Ρότζερ Φέντερερ μπήκε στο γήπεδο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Για λίγη ώρα η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ άφησε στην άκρη τις υποχρεώσεις της, φόρεσε λευκή μπλούζα, φούστα και παπούτσια και πήγε για τένις με τον Ρότζερ Φέντερ.

Ουίλιαμ και Κέιτ – Χάρι και Μέγκαν: Ποια χρώματα προτιμούν για τα ρούχα τους και γιατί

Στο βίντεο, που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του τουρνουά Γούιμπλετον, η πριγκίπισσα χαιρετά τον Φέντερερ στο γήπεδο και συνομιλεί για λίγο μαζί του. Στη συνέχεια, ο κάτοχος των 20 τίτλων Grand Slam της προτείνει να παίξουν μαζί τένις. Η Κέιτ Μίντλετον με χαμόγελο αποδέχεται την πρόσκληση.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στα κορίτσια και τα αγόρια που χειρίζονται τις μπάλες στο Γουίμπλεντον αλλά και την εκπαίδευση που ακολουθούν για να πάρουν τον ρόλο. Σε κάποια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον στέκεται μαζί με ένα από τα κορίτσια που της μαθαίνει πώς να πιάνει την μπάλα και να την επιστρέφει στους παίκτες.

Κέιτ Μίντλετον: Λαμπερή στα πράσινα η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Τότε ο Ρότζερ Φέντερερ «μαλώνει» την πριγκίπισσα γιατί το Γουίμπλετον απαγορεύει να πιάνουν την μπάλα εάν δεν έχει πέσει πρώτα στο έδαφος εκτός γηπέδου. «Σου επιτρέπεται να το κάνεις αυτό; Στην Αυστραλία την πιάνουν αλλά στο Γουίμπλετον όχι», είπε η Φέντερερ. Αμέσως η πριγκίπισσα ρωτάει το κορίτσι που της εξηγεί ότι πράγματι ο κανονισμός δεν επιτρέπει να πιάσει την μπάλα πριν πέσει στο έδαφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ