Ουίλιαμ και Κέιτ – Χάρι και Μέγκαν: Ποια χρώματα προτιμούν για τα ρούχα τους και γιατί

Πολλοί είναι οι γαλαζοαίματοι που έχουν επιλέξει κάποιο χρώμα, για να «πρωταγωνιστεί» στις στιλιστικές τους εμφανίσεις. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, καθώς και οι Χάρι και Μέγκαν φαίνεται πως είναι ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν ως σήμα κατατεθέν τους συγκεκριμένο χρώμα.

Ο δούκας και η δούκισσα της Ουαλίας είναι ξεκάθαρο πως το χρώμα που έχουν διαλέξει για να “εκπροσωπεί” την οικογένειά τους είναι το μπλε. Το ζευγάρι που θα διαδεχθεί τον βασιλιά Κάρολο και την βασίλισσα Καμίλα έχει μακρά παράδοση χρόνων, στο να χρησιμοποιεί το μπλε ως κύριο χρώμα της γκαρνταρόμπας τους. Μάλιστα αυτό ήταν και το χρώμα που κυριάρχησε, στην νέα φωτογραφία που δημοσίευσαν για την “Ημέρα του Πατέρα”. Στην φωτογραφία αυτή ποζάρει ο Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά του βασιλικού ζευγαριού, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι, με τους τέσσερις τους να είναι ντυμένοι σε αποχρώσεις του μπλε.

Η συγγραφές Ρόζι Χαρτ αναφέρει στο νέο της βιβλίο, “The Royal Wardrobe”, σύμφωνα με την “Daily Mail”, πως το μπλε που έχει επιλέξει το πριγκιπικό ζευγάρι είναι πολύ καλή εναλλακτική, έναντι των χρωμάτων που επιλέγονται “παραδοσιακά” από τους γαλαζοαίματους, όπως το κόκκινο και το μωβ.

Από την άλλη ο Χάρι και η Μέγκαν φαίνεται πως έχουν επιλέξει το πράσινο ως το “δικό τους χρώμα”. Μάλιστα η πρώην πριγκίπισσα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έχει φορέσει πολλές φορές ρούχα σε αποχρώσεις του πράσινου, με πιο χαρακτηριστικό το σμαραγδί φόρεμα που είχε βάλει την “Ημέρα της Κοινοπολιτείας” το 2020, που ήταν και η τελευταία επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού, ως εργαζόμενα μέλη του “στέμματος”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Janelle (@royalreplimeghan)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Janelle (@royalreplimeghan)

Σύμφωνα με την Χαρτ και πάλι, το πράσινο είναι το χρώμα των Σάσεξ, καθώς σαν χρώμα ταιριάζει «με τις άλλες συμβολικές πτυχές με τις οποίες έχουν επιλέξει να ευθυγραμμιστούν». «Στον Δούκα και τη Δούκισσα αρέσει να ποζάρουν για τα επίσημα πορτρέτα τους σε εξωτερικούς χώρους: είναι λιγότερο αλλοτριωτικός ο εξωτερικός χώρος από ό,τι μπορεί να είναι ένα μεγάλος εσωτερικός χώρος του παλατιού και συμπληρώνει όμορφα τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα γύρω από το περιβάλλον». Προσθέτοντας πως η απόχρωση του πράσινου “δένει”, με τα εξωτερικά τοπία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Janelle (@royalreplimeghan)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ