Βασιλιάς Κάρολος: Μεγαλοπρεπής τελετή στέψης στην Σκωτία – Έκλεψε τα φλας η Κέιτ Μίντλετον

Το στέμμα της Σκωτίας έλαβε σε εντυπωσιακή τελετή σήμερα στον Καθεδρικό Ναό του Εδιμβούργου ο βασιλιάς Κάρολος. Στο πλευρό του είχε την σύζυγο του, Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Wimbledon: Τιμήθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ – Δίπλα του η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλεντον

Στην ιστορική τελετή ο βασιλιάς έλαβε το στέμμα, το σκήπτρο και το Σπαθί του Κράτους. Σε αρκετές στιγμές ο βρετανός μονάρχης έδειχνε φορτισμένος συναισθηματικά. Μέσα στον ναό παρευρίσκονταν 100 προσκεκλημένοι από κάθε τάξης της κοινωνίας.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Θα κάνουν τα πάντα στη σωστή τιμή» – Θέλουν να διατηρήσουν το χλιδάτο lifestyle

Μόλις τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πήραν τις θέσεις τους στον ναό ξεκίνησαν να χαμογελούν και να δείχνουν χαρούμενοι σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για τον βασιλιά Κάρολο.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δημοσίευμα «χαστούκι» από το Rolling Stone – «Δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν»

Μετά το τέλος της τελετής βγήκαν έξω από τον ναό και παρακολούθησαν τα ακροβατικά του σμήνους «Κόκκινα Βέλη» της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας.

Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να αστειεύεται και να μιλάει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ σχολίασαν με κολακευτικά λόγια το ντύσιμο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, που επέλεξε ένα παλτό σε μπλε χρώμα της σχεδιάστριας Κάθριν Γουόκερ. Μάλιστα η πριγκίπισσα το έχει φορέσει και στο παρελθόν σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις. Το συνδύασε με γόβες, τσάντα και καπέλο στην ίδια απόχρωση.

Τα κοσμήματα που επιλέγουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποτελούν πάντα φόρο τιμής και τηρούν το πρωτόκολλο για την κάθε περίσταση. Έτσι η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα κολιέ με διαμάντια και μαργαριτάρια από την συλλογή της βασίλισσας, Ελισάβετ προκειμένου να την τιμήσει.

Το ίδιο κολιέ είχε φορέσει και στην κηδεία της αλλά και στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας το συνδύασε με τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και στο αριστερό χέρι της φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο κάποτε φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ