Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα και ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά είναι η απόδειξη. Ο αργυρός ολυμπιονίκης του πόλο και η δημοφιλής ερμηνεύτρια-περφόρμερ γιόρτασαν έναν χρόνο έγγαμου βίου περνώντας στιγμές ξεγνοιασιάς στην Κρήτη και στη Σαντορίνη.

Οι διακοπές όμως έφτασαν στο τέλος τους, αφού ο Μ. Καπότσης έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς από τις 10 Αυγούστου ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα της Βουλιαγμένης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. «Στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, αφού, εκτός από την προετοιμασία των ομάδων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, μετά τα Χριστούγεννα έχουμε το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πραγματικά, δεν έχει υπάρξει ανάλογη χρονιά και ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τους αθλητές», δηλώνει αποκλειστικά στη Realnews ο διεθνής πολίστας.

Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η Κ. Μεταξά, με την οποία θα γιορτάσει την ονομαστική του εορτή στην Αθήνα. «Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και τη γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Κόνι. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα», σημειώνει.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022 στην Κρήτη. Εναν χρόνο μετά, ο Μάριος αποκαλύπτει: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο.

Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, γιατί θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου».

«Ψήνεται» συνεργασία με τον Λε Πα

Πολυτάλαντος, ο Μ. Καπότσης, για πρώτη φορά αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή του, τη συγγραφή στίχων, με την οποία ασχολείται από την εφηβική του ηλικία. Στίχους του έχουν τραγουδήσει ο Θοδωρής Μεταξάς, ο Νίκος Γιάννου και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. «Είχα την τεράστια τιμή να συνεργαστώ με τον Χριστόδουλο Σιγανό και τον Βαλεντίνο σε δύο τραγούδια του Κ. Παντελίδη, στο “Καψούρα μου” και στο “Maya Maya”», λέει ο ίδιος, προσθέτοντας: «Δεν ξεκίνησα να γράφω από τότε που γνώρισα την Κόνι, γράφω στίχους από το σχολείο. Είναι κάτι που κάνω γιατί μου δίνει χαρά και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Μου αρέσει η μουσική, την αγαπώ. Γράφω όταν είμαι πολύ χαρούμενος».

Και μπορεί να μην έχει γράψει κάποιο τραγούδι για την Κόνι, ετοιμάζει όμως συνεργασία με τον πεθερό του και αγαπημένο τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. «Τα τραγούδια που ερμηνεύει η Κόνι τα επιλέγει με την ομάδα της στη δισκογραφική Panik Records. Ετοιμάζουμε κάτι με τον αγαπημένο μου Λευτέρη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα», αποκαλύπτει στην «R». Παράλληλα, ο διεθνής πολίστας, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), δηλώνει τα εξής: «Το πόλο έχει φέρει πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο. Είναι αδικία να μην είναι τουλάχιστον ημιεπαγγελματικό. Οι παίκτες δεν έχουν συμβόλαια, αλλά ιδιωτικά συμφωνητικά. Το water polo, ως άθλημα, θα έπρεπε να το έχει κερδίσει αυτό και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ