Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Φως στις έρευνες για τα αιματηρά επεισόδια των Κροατών χούλιγκαν και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν απαντήσεις για τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη σε ΒΙΝΤΕΟ, DNA και κινητά

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή προχώρησαν στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν ήδη κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Σε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το κινητό ενός εκ των χούλιγκαν φαίνεται το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή Google Maps. Από αυτή τη φωτογραφία προκύπτει το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος άνδρας.

Νέα Φιλαδέλφεια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με το τάγμα εφόδου των Κροατών χούλιγκαν

Στις αναζητήσεις υπάρχει το Ζάγκρεμπ, μία άλλη πόλη στην Κροατία, η Πάτρα, η Αθήνα, δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις -η μία στους Αμπελόκηπους και ακόμη μία στο Μαρούσι-, και ο σταθμός «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ.

Χούλιγκαν Κινητά

Νέα Φιλαδέλφεια – Πρωθυπουργός Κροατίας: Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η υπόθεση των οπαδών της Ντιναμό

H ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ