Νέα Φιλαδέλφεια: Η μάχη που κατέληξε στο μαχαίρωμα του Μιχάλη – Το «τυφλό σημείο» και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Καμία αμφιβολία για τις προθέσεις των Κροατών χούλιγκαν και των συνεργών τους δεν αφήνουν τα βίντεο από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όπως μαρτυρεί το οπτικό υλικό πρόκειται για ένα τάγμα εφόδου με αρχηγό, υπαρχηγούς και δολοφονικό εξοπλισμό που έδρασε βάσει σχεδίου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τι κατέθεσε υπάλληλος του ΗΣΑΠ για τους 100 χούλιγκαν – «Μπήκαν συντεταγμένα, ενημέρωσα άμεσα»

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει μακρινά πλάνα από το άλσος δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για το «τυφλό σημείο» ανάμεσα στα δέντρα και μακριά από τις κάμερες του γηπέδου, όπου πιστεύεται ότι ο 29χρονος δέχτηκε τη μοιραία μαχαιριά.

Στα πλάνα που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται η έναρξη των επεισοδίων, εκεί όπου έγινε η πρώτη συμπλοκή με τους Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στο σημείο όπου συναντήθηκαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (7/8), οι μολότοφ και οι φωτοβολίδες πέφτουν βροχή. Δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται ένας άνδρας με γαλάζια μπλούζα και κράνος να υποχωρεί από το σημείο.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ψάχνουν απαντήσεις για τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη σε ΒΙΝΤΕΟ, DNA και κινητά

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τάγμα εφόδου που έφτασε συντεταγμένα με ρόπαλα, σίδερα και αλυσίδες χωρίς να βρεθεί κανείς στον δρόμο τους για να τους σταματήσει.

Στο τέλος ενός δρόμου δίπλα στο γήπεδο φέρεται να ξεκίνησε η δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, με τις αρχές να εκτιμούν ότι ο Μιχάλης Κατσουρής δέχθηκε την μοιραία μαχαιριά σε αυτόν τον δρόμο. Πρόκειται για μία περιοχή που δεν καλύπτεται από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

«Μιλούν» τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν

Φως στις έρευνες για τα αιματηρά επεισόδια των Κροατών χούλιγκαν και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή αναμένεται να ρίξουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή προχώρησαν στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η επεξεργασία των δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν ήδη κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Σε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το κινητό ενός εκ των χούλιγκαν φαίνεται το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή Google Maps. Από αυτή τη φωτογραφία προκύπτει το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος άνδρας.

Στις αναζητήσεις υπάρχει το Ζάγκρεμπ, μία άλλη πόλη στην Κροατία, η Πάτρα, η Αθήνα, δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις -η μία στους Αμπελόκηπους και ακόμη μία στο Μαρούσι-, και ο σταθμός «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ.

Χούλιγκαν Κινητά

H ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δεδομένων των κινητών μπορεί να ρίξει φως στο ποιοι προσκάλεσαν τους χούλιγκαν και ποιοι είναι οι οργανωτές της επίθεσης των Κροατών, αλλά μπορεί να φέρει στο φως βίντεο και φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ