Λαμία: «Μου έκαψαν το αυτοκίνητο – Γνωρίζω ποιοι μπορεί να το έκαναν» – ΦΩΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Λαμίας τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το lamianow.gr, ήταν γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα όταν κάτοικος άκουσε μια έκρηξη έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Λιανοκλαδίου. Εκείνος, αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει και βρέθηκε μπροστά στην εικόνα του φλεγόμενου αυτοκινήτου του.

Έπειτα, ειδοποίησε την Πυροσβεστική αλλά και την αστυνομία ενώ και ο ίδιος επιχείρησε να προλάβει όσο μπορούσε την φωτιά όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αφού κάθε τόσο ακούγονταν μικρές εκρήξεις.

«Ήταν εμπρησμός», δήλωσε στο τοπικό μέσο, αφού κατά την έρευνα της πυροσβεστικής και σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε ο ίδιος «βρέθηκε γκαζάκι από το οποίο πυροδοτήθηκε η φωτιά».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, 4 άνδρες της πυροσβεστικής με 2 οχήματα, βρέθηκαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά, ωστόσο, το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Ακόμη στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία μιας και ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατήγγειλε εμπρησμό, με αποτέλεσμα να συλλεχθούν και στοιχεία ώστε να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία.

«Δεν είναι μόνο ότι καταστράφηκε το αυτοκίνητό μου. Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου είχα και το ποσό των 1.800 ευρώ που είχα εισπράξει λίγες ώρες νωρίτερα από εργασία που είχα ολοκληρώσει. Ενώ στο πορτ μπαγκαζ βρίσκονταν πολλά και από τα εργαλεία της δουλειάς μου, τα οποία καταστράφηκαν. Συνολικά η ζημιά ξεπερνάει τις 5.000 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε με βρήκε σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για το επάγγελμα μου. Γνωρίζω ποιοι μπορεί να το έκαναν αλλά είναι θέμα πλέον των αρχών να διαλευκάνουν την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός του οχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ