Γιάννης Στάνκογλου: Δεν ήθελα να «με κρεμάσουν στα μανταλάκια»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιό του, στην ψυχοθεραπεία και στα παιδιά του.

Μιλώντας για το διαζύγιό του είπε ότι: «Το ότι δεν το είπα… Δεν νομίζω ότι υπάρχει και λόγος να το πω, πέραν του ότι δεν θα ήθελα να «με κρεμάσουν στα μανταλάκια», να περνάνε τα παιδιά μου απ’ ένα περίπτερο και να το βλέπουν».

«Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου και δέχτηκα παραπάνω τον εαυτό μου. Γιατί είμαι και άνθρωπος που είμαι πάρα πολύ προσαρμοστικός και πολύ συχνά δεχόμουν περισσότερα, απ’ όσα μπορώ να δεχτώ. Η ψυχοθεραπεία με έχει μάθει να βάζω τα όριά μου και γενικώς να εκτιμώ λίγο περισσότερο τον εαυτό μου», εξήγησε σε ερώτηση για την ψυχοθεραπεία.

Για τα παιδιά του ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Μου δίνουν πάρα πολύ μεγάλη χαρά τα παιδιά μου, το focus μου είναι πάρα πολύ προς αυτά. Και επειδή έχουν αυτή τη νεότητα τα παιδιά, αυτό το καινούργιο, είναι σαν να είσαι ο δράκουλας που πίνει το αίμα και αναζωογονούμαι με το που τους έχω κοντά μου.

Δηλαδή, μπορεί να γυρίσω πάρα πολύ κουρασμένος από την δουλειά και να πάρω μια αγκαλιά την κόρη μου ή τον γιο μου και να μου περάσουν όλα. Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα, για να πάω να δω την πρώτη παράσταση της κόρης μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ