Γιάννης Στάνκογλου: Έκρυψα συνειδητά ότι χώρισα γιατί έχω παιδιά

Τον χωρισμό του αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Στάνκογλου. Μάλιστα ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος, καθώς το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και 3,5 χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή του να κρατήσει τον χωρισμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε συνέντευξη που παραχώρησε στo Secret.

«Δεν νομίζω πως αφορούν κανέναν (σ.σ. τα προσωπικά μου) και όποιος θέλει να κρύψει κάτι μπορεί. Εγώ το έκανα συνειδητά με τον χωρισμό μου γιατί έχω παιδιά και δεν ήθελα να κρεμαστώ στα μανταλάκια για αυτόν τον λόγο» εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όσο για τον έρωτα;: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βρεις πάντα… Εγώ έχω δύο παιδιά και από τότε έχει πάρει πιο ουσιαστική μορφή ο έρωτας. Από εκεί και πέρα δεν τον κυνηγάς. Όταν τον κυνηγάς, δεν σου προκύπτει ποτέ».

Γαμπρός θα ντυνόταν ξανά; «Δύσκολο πολύ…», καταλήγει.

Μιλώντας λίγο καιρό πριν στη Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, όλα καλά».

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα πως εσύ προσεγγίζεις τα παιδιά και με τι τρόπο το εξηγείς όλο αυτό το πράγμα. Και ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί, γιατί εγώ έχω και συνεπιμέλεια οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και έπειτα καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί τους ο κόσμος να χαλάσει.

Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι όμως αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί πιο πολύ να ζήσω με τα παιδιά μου και άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Είμαι χαζομπαμπάς. Ήμουν πάντα χαλαρός. Είμαι πατέρας που κουβεντιάζει μαζί τους, τώρα ήμασταν ένα μήνα περιοδεία μαζί έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ