Ώρες φόβου για τον Fedez: «Είχα αιμορραγία και μου έσωσαν τη ζωή» – H Chiara Ferragni επέστρεψε στο Μιλάνο

Η Chiara Ferragni επέστρεψε από το Παρίσι εσπευσμένα, καθώς ο σύζυγός της και ράπερ, Fedez νοσηλεύεται στο Fatebenefratelli στο Μιλάνο.

Τα πρώτα λόγια του Fedez στα social media από το κρεβάτι του νοσοκομείου ήταν: «Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε. Ευχαριστώ το ιατρικό προσωπικό που κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή».

Ο Fedez επέστρεψε στο νοσοκομείο, αλλά αυτή τη φορά ο όγκος του παγκρέατος δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με αυτό . «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή νοσηλεύομαι λόγω δύο ελκών που μου προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία» διευκρίνισε στο μήνυμά του. Την Πέμπτη έφτασε με ασθενοφόρο στα επείγοντα των Fatebenefratelli στο Μιλάνο και μετά τους αρχικούς ελέγχους υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η επιστροφή της Chiara Ferragni

Οι πρώτες ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προήλθαν από  την ίδια την Chiara Ferragni , η οποία επέστρεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο από το Παρίσι, όπου βρισκόταν για την εβδομάδα μόδας, όπως είπε η ίδια στις ιστορίες της στο Instagram. «Στους καλύτερους φίλους που πηδούν στο πρώτο αεροπλάνο μαζί σου όταν έχεις έκτακτη ανάγκη» είναι η αφιέρωση που έκανε η influencer στη φίλη της Chiara Biasi.

 

Η φωτογραφία με τα παιδιά

Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας και incluencer δημοσίευσε μια φωτογραφία στο σπίτι στο Μιλάνο, όπου κρατά κοντά τα παιδιά της Leone και Vittoria, με μια καρδιά και ένα emoticon. Στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της Leone και Vittoria συνοδευόμενες από τα χέρια υψωμένα σε emoji προσευχής.

Η δήλωση του γιατρού του Fedez

«Είμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία», εξηγεί ο Massimo Falconi, επικεφαλής χειρουργικής παγκρέατος στο San Raffaele, όπου νοσηλευόταν την περασμένη άνοιξη. «Δεν νομίζω ότι αυτό που του συνέβη συνδέεται με κάποιο τρόπο με την υποκείμενη νόσο του, για την οποία δεν υποβάλλεται σε καμία θεραπεία και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάθε άνθρωπο», εξηγεί ο καθηγητής. Ο οποίος προσθέτει: «Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ευθραυστότητα που συνδέεται με την επέμβαση, ακόμη και αν παρατηρείται σπάνια. Και είναι πιθανό να συνδέεται με τη λήψη κάποιων φαρμάκων, ακόμα κι αν δεν έχουμε πληροφορίες για το θέμα».

Τις τελευταίες ημέρες ο Fedez έχει ήδη υποβληθεί σε γαστροσκόπηση στο νοσοκομείο. «Γενικά, για τέτοιου είδους επεισόδια, η νοσηλεία διαρκεί τρεις ή τέσσερις ημέρες το πολύ και μετά τη θεραπεία επέρχεται ανάρρωση εντός έξι εβδομάδων», συνεχίζει ο γιατρός. Ο φόβος όμως ήταν μεγάλος. «Μετά το είδος της παρέμβασης που χρειάστηκε να υποβληθεί, είναι σαφές ότι η κατάσταση συναγερμού είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» καταλήγει.

Στο μεταξύ, μηνύματα αλληλεγγύης φτάνουν στα social media για τον ράπερ, για τα παιδιά του Λεόνε και Βιτόρια και για τη σύζυγό του, η οποία είναι δίπλα του στο νοσοκομείο.

Η ασθένεια του Fedez

Τον Μάρτιο του 2022, ο Fedez  υποβλήθηκε σε μια λεπτή επέμβαση για καρκίνο του παγκρέατος με αφαίρεση του δωδεκαδακτύλου, της χοληδόχου κύστης, του παγκρέατος και ενός κομματιού του εντέρου. Tον περασμένο Μάιο μοιράστηκε τα καλά νέα των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας με τους θαυμαστές του.

Με τους Ambra Angiolini , Morgan και Dargen D’Amico , ο Fedez βρίσκεται στην κριτική επιτροπή στο X Factor , το talent show του Sky. Μέχρι στιγμής έχουν μεταδοθεί οι Auditions, οι οποίες είναι μαγνητοσκοπημένες, καθώς και τα Bootcamps που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ