Την έδιωξαν από το γυμναστήριο και ξέσπασε στα social media – Ο κανόνας που διχάζει

Μια γυναίκα από τη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας αποκάλυψε τον «γελοίο» λόγο που την έδιωξαν από το γυμναστήριό της, αλλά το παράπονό της έχει διχάσει τους Αυστραλούς.

Η Kenzie Greaves ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν από τα Goodlife Health Clubs στο Bundall επειδή φορούσε σαγιονάρες αντί για παπούτσια την Τετάρτη (27/9).

Μετά την αποχώρησή της από το γυμναστήριο, η Kenzie δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την απογοήτευσή της , εξηγώντας ότι έχει σπασμένο δάχτυλο στο πόδι της και «δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια» — αλλά δεν συμπάσχουν όλοι με την κατάστασή της.

Πολλά γυμναστήρια δίνουν οδηγίες στα μέλη να φορούν κλειστά παπούτσια ανά πάσα στιγμή στο πάτωμα του γυμναστηρίου για λόγους υγείας και ασφάλειας, ωστόσο, δεν είναι μια καθολική πολιτική.

Αλλά η Kenzie θεώρησε ότι ο τραυματισμός της θα έπρεπε να την είχε απαλλάξει από τον κανόνα του γυμναστηρίου, υποστηρίζοντας ότι ο κανόνας ήταν «χαζός» και ότι έπρεπε να εξαρτηθεί από το άτομο… να μην ρίχνει βάρη στα πόδια του.

«Είναι ντροπή γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ γελοίο… να είμαστε δίκαιοι», εξήγησε στο βίντεό της. «Έχω ένα σπασμένο δάχτυλο του ποδιού με ένα νύχι του ποδιού που σχεδόν βγαίνει, που μάλλον θα πρέπει να χειρουργηθώ για να το βγάλω. Έτσι δεν μπορώ να φορέσω παπούτσια, ακόμα και οι κάλτσες είναι τόσο επώδυνες».

Η Kenzie συνέχισε εξηγώντας ότι ως αποτέλεσμα «φορούσε απλώς κάλτσες και τσουλήθρες» επειδή τα παπούτσια ήταν πολύ στενά, προσθέτοντας ότι φορούσε το slip-on ενώ περπατούσε στο γυμναστήριο, αλλά τα έβγαλε για να ασκηθεί επειδή «είναι άβολα να κάνε πράγματα μέσα».

@blondiekenzzz How ridiculous?? Everyone trains in socks at the gym😂 #fyp #kickedoutofthegym #foryoupage #goldcoast ♬ original sound – blondebunny

«Ένας άνδρας με πλησιάζει και μου λέει “Πρέπει να φύγεις”», συνέχισε, εξηγώντας ότι ο τραυματισμός της ήταν ο λόγος για την ασυνήθιστη επιλογή υποδημάτων της, αλλά ο υπάλληλος του γυμναστηρίου δεν δεχόταν όχι για απάντηση.

«Αν είμαι τόσο χαζή που ρίχνω ένα βαράκι στο πόδι μου, τότε είναι δικό μου λάθος», τόνισε η Kenzie. «Λοιπόν, πιθανότατα θα ακυρώσω τη συνδρομή μου εκεί επειδή είναι τόσο ανόητο».

Οι κανόνες στην ιστοσελίδα του γυμναστηρίου αναφέρουν ότι «όλα τα μέλη και οι επισκέπτες πρέπει να φορούν κατάλληλα ρούχα και κλειστά αθλητικά παπούτσια σε οποιονδήποτε χώρο άσκησης».

Ένας εκπρόσωπος του Goodlife Health Club είπε στο news.com.au. «Η υγεία και η ασφάλεια των μελών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και η απαίτηση από όλα τα μέλη να φορούν κλειστά παπούτσια είναι μέρος αυτής της υπόσχεσης».

Πολλοί υποστήριξαν ότι η Kenzie έκανε λάθος λόγω των ξεκάθαρων κανόνων, ενώ άλλοι χρήστες υποστηρίζουν πως στο δικό τους γυμναστήριο τους προτρέπουν να γυμνάζονται χωρίς παπούτσια για καλύτερη στήριξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ