Μαρία Κορινθίου: Από τότε που ξεκίνησα διαλογισμό έχω ψυχική ηρεμία

Για τον διαλογισμό και το πόσο την έχει βοηθήσει, καθώς και για την αποχή της από το τηλεοπτικά πράγματα μίλησε η Μαρία Κορινθίου, κατά την διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Το καθημερινό μυστικό ομορφιάς μου είναι ο διαλογισμός. Κάνω καθημερινά, μπορεί να είναι και για πέντε λεπτά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μίση ώρα, μια μέρα, υπάρχουν διάφοροι τύποι διαλογισμού. Ο διαλογισμός μπορεί να ξεκινάει πολύ όμορφα την ημέρα και με πέντε λεπτά.

Από τότε που ξεκίνησα διαλογισμό έχω ψυχική ηρεμία, γαλήνη, ξέρω ποια είμαι και τι θέλω. Το να δέχεσαι τις σκιές σου, το σκοτάδι σου και ταυτόχρονα να το κάνεις δύναμη, να αγαπάς αυτό που είσαι», ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για την τηλεοπτική αποχή της, η Μαρία Κορινθίου είπε: «Ωραία είναι που απέχω από τα τηλεοπτικά. Παιδιά αλήθεια δεν παρακολουθώ απολύτως τίποτα. Δεν βλέπω απολύτως τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα το να κάθομαι να βλέπω πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν βασικά».

«Η εκπομπή που συμμετείχα πέρυσι δεν είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει γι’ αυτό και έφυγα, δεν χρειάζεται να το απαντήσω αυτό. Παρ’ όλα αυτά ότι δεν με εξυπηρετεί ψυχικά απλά δεν το βάζω στη ζωή μου», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ