Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί

Εξιτήριο πήρε από το Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος νοσηλευόταν στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική εδώ και κάποιες μέρες. Την είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο, γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αναφερόμενος αρχικά στην ανάρτηση που έκανε η Καίτη Φίνου, που ξέσπασε με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Η Καίτη Φίνου έκανε μία πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση για τις γελοιότητες που γράφονται από ορισμένους εντελώς άσχετους που θεωρούν ότι είναι και δημοσιογράφοι. Όλη η γενιά του 80′ κατέληξε σε ψυχιατρείο, επειδή ένας άνθρωπος του συνέβη κάτι στη ζωή του και πέρασε μία δυσκολία;».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Σταμάτη Γαρδέλη σημείωσε ότι: «Ο οποίος είναι και μια χαρά τώρα. Μίλησα με τον Σταμάτη πριν από δύο ώρες, είναι στον σπίτι του, θα τον δω μεθαύριο».

«Πώς καταδικάζεις μια γενιά; Γιατί εγώ σε ποια γενιά είμαι; Πήγα στο ψυχιατρείο; Εγώ έπαιξα σε 60 βιντεοταινίες δεύτερους ρόλους! Έχω πάθει κάτι; Κάθε γενιά έφτιαξε κάτι, αυτή η γενιά της έτυχε να κάνει βιντεοταινίες. Θα την καταδικάσουμε;», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ