Ξέσπασε η Καίτη Φίνου: «Μας φτάσατε στην απόγνωση»

Η Καίτη Φίνου διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Σήμερα (26/11) μέσα από το προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξέσπασε με δημοσίευμα που ανέφερε ότι «Η γενιά της βιντεοταινίας «κατέληξε» στον ψυχίατρο».

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός έκανε δύο post στο προφίλ της. Στο πρώτο έγραψε: «Συγχαρητήρια κύριοι… Ολοκληρώσατε την δουλειά που άρχισαν άλλοι… Άξιοι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Ενώ, στο δεύτερο ανέφερε ότι: «Συγχαρητήρια… Μια “ομάδα” σαν εσάς μας φτάσατε στην απόγνωση… Βραβείο δημοσιογράφου αξίζει σε όλους εσάς που επί σειρά ετών μας υποβιβάζατε στα μάτια του κόσμου, παρέα πάντα με κάποιους πολύ γνωστούς “συναδέλφους” μας…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou🎭 (@kaitifinou)

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δημοσιεύοντας σε Instagram story της μία παλιά φωτογραφία στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Στάθης Ψάλτης και η Ρένα Παγκράτη, είχε γράψει: «Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο… οι μισοί που έχουν τα… μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ