Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν δύσκολο, αλλά υπέροχο

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος την Τρίτη (21/11) έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη έφερε στην ζωή την κόρη τους. Μάλιστα ο ηθοποιός κατά την διάρκεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στο πρώτο βράδυ που πέρασαν με την μπέμπα στο σπίτι τους.

«Ευχαριστούμε πολύ. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Η χαρά είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αλλά θα μου επιτρέψετε επειδή είναι πολύ ιδιωτική στιγμή να μην κάνω κάποιες παραπάνω δηλώσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πραγματικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι με την μπέμπα ήταν υπέροχο, δύσκολο, αλλά υπέροχο», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ερωτηθείς για το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη τους, ο ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν ξέρω τίποτα».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε αναφέρει ότι: «Ευχαριστούμε πολύ! Ναι ήμουν στον τοκετό, αλλά είναι μία πολύ ιδιωτική στιγμή για εμάς, οπότε ό,τι σας είπαν ισχύει. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω να σας πω την αλήθεια. Είναι μία απερίγραπτη χαρά, το συναίσθημα είναι απερίγραπτο, αλλά αυτό μην σας πω κάτι παραπάνω σας παρακαλώ. Είμαστε και πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ