Netflix: 5 οικογενειακές ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Κυριακή σήμερα και η μέρα είναι συνήθως αφιερωμένη στην οικογένεια. Κοινές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά, παιχνίδι και φυσικά ταινίες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας για να περάσετε ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τις ταινίες για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων στο σπίτι, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς μία λίστα με πέντε φιλμ του Netflix που θα σας συναρπάσουν:

Mατίλντα

Κλασική και αγαπημένη η Ματίλντα έχει κρατήσει συντροφιά σε αμέτρητα παιδιά και γονείς. Μπουχτισμένη από την κατάσταση στο σπίτι και στο σχολείο, η χαρισματική νεαρή χρησιμοποιεί τις δυνάμεις που έχει για να σώσει τον εαυτό της και τους συμμαθητές της.

Πρωταγωνιστούν: Μάρα Γουίλσον, Ντάνι Ντε Βίτο, Ρέα Πέρλμαν

Το αγόρι που το είπαν… Χριστούγεννα

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόφουλ, Τόμπι Τζόουνς, Σάλι Χόκινς

Μπάτε σκύλοι αλέστε

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι κάνουν τα κατοικίδιά σας όταν λείπετε από το σπίτι; Καταλήγοντας στον έξω κόσμο, δύο σκυλιά που μαλώνουν αποκτούν κοινό στόχο να κατατροπώσουν μια συμμορία εξαγριωμένων ζώων που σχεδιάζουν επίθεση στους ανθρώπους.

Πρωταγωνιστούν: Λούις Σι Κέι, Έρικ Στόουνστριτ, Κέβιν Χαρτ

Ξενοδοχείο για τέρατα

Ο υπερπροστατευτικός Δράκουλας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Τρανσυλβανία, αναλαμβάνει διπλό ρόλο όταν ένας ανεπιθύμητος μνηστήρας ενδιαφέρεται για την έφηβη κόρη του.

Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Σάντλερ, Άντι Σάμπεργκ, Σελίνα Γκόμεζ

Η Νάννι ΜακΦι και ο Μεγάλος Σαματάς

Όταν η νταντά Μακφί φτάνει στη φάρμα των Γκριν, χρησιμοποιεί μαγεία και πειθαρχία για να βοηθήσει την Κυρία Γκριν να τα βγάλει πέρα, όσο ο άντρας της λείπει στον πόλεμο.

Πρωταγωνιστούν: Έμα Τόμσον, Μάγκι Τζίλενχαλ, Ρις Ίφανς

Πηγή: FOXreport.gr

Το FBI προειδοποιεί για τις τακτικές της διαβόητης ομάδας χάκερ Scattered Spider – Πώς να προστατευτείτε

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον διαφορετικό σκύλο σε μόλις 8 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ