Netflix – «Άσε τον κόσμο πίσω»: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αποκαλυπτικό θρίλερ

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το νέο αποκαλυπτικό θρίλερ του Netflix με τίτλο «Άσε τον κόσμο πίσω» (Leave the World Behind) είναι ανατριχιαστικό. Με πρωταγωνιστές τη Julia Roberts, τον Mahershala Ali και τον Ethan Hawke, η δυστοπική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία Sam Esmail αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών που παλεύουν για την επιβίωσή τους μέσα σε ένα ανεξήγητο μπλακ άουτ. Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχει επιστροφή στην κανονικότητα. Τα ελάφια γύρω από το κρησφύγετο των οικογενειών στο Long Island συμπεριφέρονται περίεργα.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2020 με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του Rumaan Alam, ο οποίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Barack και Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman και Nick Krishnamurthy.

Τι πραγματεύεται το Leave the World Behind;

Σε αυτό το αποκαλυπτικό θρίλερ από τον βραβευμένο συγγραφέα και σκηνοθέτη Esmail (Mr. Robot), η Amanda (Julia Roberts) και ο σύζυγός της Clay (Εthan Hawke), νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Archie (Charlie Evans) και Rose (Farrah Mackenzie). Οι διακοπές τους σύντομα ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι — G.H. (Mahershala Ali) και η κόρη του Ρουθ (Myha’la Herrold) — φτάνουν μέσα στη νύχτα, ενημερώνοντας για μια μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση και αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι που ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους. Οι δύο οικογένειες αντιμετωπίζουν μια επικείμενη καταστροφή που γίνεται όλο και πιο τρομακτική κάθε λεπτό, αναγκάζοντας τους πάντες να συμβιβαστούν με τις θέσεις τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Τι συμβαίνει με τα ελάφια στο Leave the World Behind;

Σε ένα κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η προσπάθεια του Κλέι να φτιάξει μια τηλεόραση διακόπτεται από ένα περίεργο θέαμα: το σπίτι περικυκλώνεται από ένα κοπάδι σιωπηλών ελαφιών που κοιτάζουν επίμονα. Η Ρόουζ πλησιάζει λίγο και τα συνήθως σκανταλιάρικα ζώα δεν κινούνται. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά κανείς δεν έχει ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει.

Ποιος είναι στο καστ του Leave the World Behind;

Julia Roberts ως AMANDA SANDFORD

Η Amanda Sandford εργάζεται στον τομέα της διαφήμισης στη Νέα Υόρκη και χρειάζεται απεγνωσμένα ένα διάλειμμα από τον πραγματικό κόσμο και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται στην πολυάσχολη ζωή της. Από μια ιδιοτροπία, κάνει κράτηση για μια οικογενειακή απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα πανέμορφο σπίτι στο Λονγκ Άιλαντ με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της — αλλά η ευτυχία των διακοπών της χάνεται σύντομα όταν οι ιδιοκτήτες φτάνουν στη μέση της νύχτας.  Αν και κατά καιρούς εμφανίζεται ως προνομιούχος και κοντόφθαλμη, η Αμάντα είναι μια γυναίκα που μπορεί να αφήσει στην άκρη το πείσμα της όταν πρόκειται να προστατεύσει την οικογένειά της.

Mahershala Ali ως G.H. SCOTT

G.H. Ο Scott είναι ένας οικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη που εμπιστεύεται το ένστικτό του ότι τα μπλακ άουτ που επηρεάζουν την πόλη μπορεί να είναι μέρος κάτι μεγαλύτερου. Φεύγει από την πόλη με την κόρη του Ρουθ και κατευθύνονται στο εξοχικό τους. Εκεί, συναντιούνται με την πεισματάρα Amanda που θέλει να φύγουν.

Ethan Hawke ως CLAY SANDFORD

Ο Clay Sanford είναι ο σύζυγος της Amanda, είναι καθηγητής ΜΜΕ που αισθάνεται άνετα με την πιο ισχυρή σύζυγό του. Αλλά όταν «πέφτει» το ρεύμα, ο Κλέι είναι εντελώς αβοήθητος.

Myha’la ως RUTH SCOTT

Η Ruth είναι η 25χρονη κόρη του G.H. που δεν έχει κανένα πρόβλημα να φωνάζει στους μεγαλύτερούς της, είτε για την υπεκφυγή του πατέρα της είτε για τη «μυωπία» της Amanda.

Farrah Mackenzie ως ROSE SANDFORD

Η Rose Sandford είναι το μικρότερο παιδί της Amanda και του Clay. Kάνει συνεχόμενη προβολή της σειράς «Friends» όταν η ψυχαγωγία της διακόπτεται από ένα μυστηριώδες μπλακ άουτ.

Charlie Evans ως ARCHIE SANDFORD

Ο  Αrchie Sandford είναι ο έφηβος γιος της Αmanda και του Clay. Προτιμά να μένει μόνος του και να κλείνεται στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών του.

Kevin Bacon ως DANNY

Ο Danny είναι ένας ντόπιος οικοδόμος που εργάστηκε στο σπίτι του G.H. Είναι επίσης ένας επιζών που είναι καλύτερα εξοπλισμένος από τους Sandfords για να αντιμετωπίσει μια πιθανή κρίση.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 8 Δεκεμβρίου.

πηγή: FOXreport.gr

Ρακούν σκαρφαλώνει στον πάγκο για σνακ – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Λύθηκε μυστήριο 400 ετών: Γιατί ο χρυσός εκρήγνυται σε μωβ απόχρωση;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ