Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη και ο επίσης ηθοποιός και σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου. Η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα post που είχε κάνει στο προφίλ της στο Instagram στις 7 Αυγούστου. Συγκεκριμένα η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει στην παραλία, φορώντας ένα μαγιό, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο την φουσκωμένη κοιλιά της. Στη λεζάντα του post είχε γράψει: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

Λίγη ώρα αργότερα και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε κάνει την δική του ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. O ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη, να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα και ανέφερε στη λεζάντα: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. – Μανώλης Φάμελλος. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στη Σύρο, τόπο καταγωγής της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ