Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιο της

Στα «MadWalk 2023» που πραγματοποιήθηκαν χθες (20/11) το βράδυ, έδωσε το παρών η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που σε λίγο καιρό θα φέρει στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος της.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ ωραία μέχρι τώρα, δόξα τω Θεώ. Δεν έχω δει πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, επειδή μάλλον είναι αγόρια και τα δύο, αλλά όχι. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα, έτσι είμαι και με… τον Νικόλαο, λοιπόν! Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη, αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος της.

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο στη σκηνή του Europride μπροστά σε 80.000 θεατές. Η τραγουδίστρια και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν το 2018, ενώ το 2021 υποδέχθηκαν τον πρώτο τους γιο, Βύρωνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ