Μικέλε Μορόνε: Εντυπωσίασε με την εμφάνιση του στο «MadWalk 2023»

Την Δευτέρα (20/11) το βράδυ η μόδα και η μουσική ενώθηκαν για 13η χρονιά στο «MadWalk» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Δεκάδες αστέρες της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών και μία πληθώρα καλλιτεχνών έβαλαν “φωτιά” στην πασαρέλα, συνοδεύοντας τα catwalks. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Βίκυ Καγιά, ενώ guest εμφάνιση έκανε ο Ιταλός σταρ Μικέλε Μορόνε.

Ο Μορόνε, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την σειρά ταινιών του Netflix «365 μέρες», εμφανίστηκε στο τέλος της βραδιάς, κλείνοντας την εκδήλωση. Μάλιστα, ο Μορόνε καλησπέρισε το κοινό στα ελληνικά. Ο Ιταλός σταρ που είναι και τραγουδιστής, ερμήνευσε το «Sweet Dreams» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 

Η παρουσία του στο «MadWalk 2023» είχε γίνει γνωστή μέσω ενός βίντεο στο οποίο ο ίδιος ανακοίνωνε ότι θα εμφανιστεί στην εκδήλωση. «Hello guys! Είμαι ο Μικέλε Μορόνε και είμαι εδώ για να σας πω πως στις 20 Νοεμβρίου θα είμαι στην Αθήνα για να εμφανιστώ ζωντανά στο «MadWalk 2023» τα λέμε εκεί», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Μορόνε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

Όπως ήταν φυσικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκαν δεκάδες βίντεο από την εκρηκτική εμφάνιση του Μορόνε στο «MadWalk 2023», με τον ίδιο μάλιστα να αναδημοσιεύει μερικά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ