Κατερίνα Στικούδη: Ο εκνευρισμός της αποκάλυψε το φύλο του μωρού της – Βίντεο

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της δεν έκρυψε την δυσανασχέτησή με τα επικριτικά σχόλια που έγιναν προς την Δέσποινα Βανδή σε σχέση με την εμφάνισή της.

«Γιατί να γίνεται αυτό; Να μας πει τότε ο κόσμος τι ακριβώς πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να μαγειρεύουμε, πώς πρέπει να περπατάμε, πώς πρέπει να χτενιζόμαστε, πώς πρέπει να ζούμε, ποιον πρέπει να αγαπάμε, τι δουλειά πρέπει να κάνουμε. Να τα λένε οι άλλοι για εμάς, τι πρέπει να κάνουμε.

Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα σχόλια. Είναι μια υπέροχη γυναίκα, στη σκηνή κάνουμε μία παράσταση, κάνουμε ένα σόου. Από κει και πέρα στο δρόμο ο καθένας μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει, να εκφραστεί όπως θέλει.

Δεν μπορώ το 2023 να ασχολούμαστε και να κριτικάρουμε με τέτοια σχόλια τις γυναίκες. Δεν μου αρέσει καθόλου όλο αυτό! Παλιά δεν θύμωνα, αλλά τώρα κάτι έχω πάθει και δεν τα δέχομαι πια. Τι πάει να πει «μεγάλη σε ηλικία»; Ποιος ορίζει τι και πώς; Αν είναι δυνατόν! Η γυναίκα είναι κουκλάρα, είναι θεάρα, έχει κορμάρα και μπράβο!» είπε η Κατερίνα Στικούδη, αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που γίνονται προς την Δέσποινα Βανδή.

«Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός (το μωρό) και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου!» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ