Το τρομακτικό εύρημα μητέρας στο υπνοδωμάτιο του 7χρονου γιου της

Σε ένα παιδικό δωμάτιο μπορεί κανείς να βρει πολλά. Αυτό όμως που βρήκε μία μαμά στο δωμάτιο του 7χρονου γιου της, δημιούργησε ανησυχία όχι μόνο στην ίδια, αλλά και σε μία ομάδα στο Facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα η συγκεκριμένη γυναίκα έψαξε για απαντήσεις στην ομάδα του Facebook «Family Lowdown Tips & Ideas», όταν βρήκε κοντά στο κρεβάτι του γιου της μια περίεργη μάζα.

«Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Είναι στο τέλος του κρεβατιού του γιου μου στο πάτωμα» έγραψε η μητέρα, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της περίεργης μάζας που ήταν απλωμένη στο πάτωμα.

Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη μάζα δεν βρέθηκε πουθενά αλλού μέσα στο δωμάτιο του επτάχρονου, παρά μόνο στο τέλος του κρεβατιού.

μητέρα παιδικό δωμάτιο
Πηγή: Family Lowdown Tips & Ideas

Οι ανησυχητικές θεωρίες 

Τα μέλη της ομάδας του Facebook έσπευσαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους στη μητέρα και να κάνουν εικασίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να είναι αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Ένας χρήστης ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να είναι αυγά ταραντούλας ή σκορπιού. Ενώ ένας άλλος σημείωσε πως θα είναι σίγουρα κάτι τρομακτικό.

μητέρα παιδικό δωμάτιο
Πηγή: Family Lowdown Tips & Ideas

Κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως η συγκεκριμένη μάζα ήταν ένδειξη πως στο σπίτι υπήρχαν ποντίκια. Μάλιστα ένα μέλος της ομάδας ανέφερε πως είχε και εκείνος μια παρόμοια εμπειρία, καθώς είχε βρει την ίδια μάζα στα δωμάτια των παιδιών του. Έπειτα από έρευνα που έκανε, ανακάλυψε πως η μάζα άνηκε σε κάποια λούτρινα παιχνίδια και την ζημιά την είχαν κάνει τα ποντίκια που έτρωγαν το εσωτερικό των παιχνιδιών.

Η απάντηση 

Παρά την ανησυχία που δημιουργήθηκε τελικά αποκαλύφθηκε πως η αλήθεια δεν ήταν τόσο τρομακτική. Τελικά η μάζα προερχόταν από ένα αρκουδάκι – θερμοφόρα.

«Τώρα ανακάλυψα ότι είναι από ένα λούτρινο – θερμοφόρα που έσκασε στην άκρη του κρεβατιού του» εξήγησε η μητέρα και πολλά μέλη μοιράστηκαν τις δικές τους παρόμοιες εμπειρίες.

μητέρα παιδικό δωμάτιο
Πηγή: Family Lowdown Tips & Ideas

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ