Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η νέα διαμάχη με την μητέρα της – Οι κατηγορίες και η απάντηση της Λιν Σπίαρς

Η ιδιωτική ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν σταματάει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το βιβλίο της «The Woman in Me» γεννά νέα προβλήματα μεταξύ της ίδιας και της οικογένειάς της, την ώρα που οι σχέσεις τους ήδη, δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Τώρα, η μητέρα της Μπρίτνεϊ, Λιν Σπίαρς, αποφάσισε να απαντήσει δημοσίως σ’ ένα από τα πράγματα που ισχυρίζεται η κόρη της στο βιβλίο.

Συγκεκριμένα η ποπ σταρ έγραψε στο «The Woman in Me» ότι η οικογένειά της είχε «πετάξει πολλά» προσωπικά της αντικείμενα, που είχε αποθηκεύσει στο σπίτι της μητέρας της ενώ βρισκόταν σε μια μονάδα ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019.

Η Μπρίτνεϊ εξήγησε ότι παρατήρησε ότι τα αντικείμενά της, μεταξύ των οποίων ήταν οι κούκλες της, τα γράμματα της και τα ποιήματά της, είχαν όλα εξαφανιστεί όταν πήγε στο σπίτι της στη Λουϊζιάνα το 2020, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Όταν είδα τα άδεια ράφια, ένιωσα μια απέραντη θλίψη. Σκέφτηκα τις σελίδες που είχα γράψει με δάκρυα. δεν είχα σκοπό να τα δημοσιεύσω ποτέ ή να κάνω κάτι παρόμοιο, αλλά ήταν σημαντικά για μένα», γράφει στο βιβλίο η Σπίαρς. «Και η οικογένειά μου τα είχε πετάξει στα σκουπίδια, όπως με είχαν πετάξει κι εμένα».

Όπως εξηγεί όταν ηρέμησε, η Μπρίτνεϊ υπενθύμισε στο εαυτό της ότι μπορεί να πάρει ένα νέο σημειωματάριο και να ξεκινήσει από την αρχή. «Ο λόγος που ζω σήμερα είναι επειδή γνωρίζω τη χαρά» σημειώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Η “πριγκίπισσα της ποπ” αναφέρει ότι «ήταν καιρός να ξαναβρώ τον Θεό» και «εκείνη τη στιγμή, συμφιλιώθηκα με την οικογένειά μου» συνειδητοποιώντας ότι «δεν ήθελα ποτέ να τους ξαναδώ».

Όταν η Λιν Σπίαρς έμαθε τα όσα έγραψε στο βιβλίο της η κόρη της, αποφάσισε να της απαντήσει δημοσίως καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της. Συγκεκριμένα η μητέρα της Μπρίτνεϊ έκανε πριν από λίγες ώρες μία νέα δημοσίευση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Στη δημοσίευση βλέπουμε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες η Λιν δείχνει ένα σημειωματάριο και κούκλες, που όπως δηλώνει ανήκουν στην Μπρίτνεϊ και είναι τα πράγματα που η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά της έχει πετάξει.

«Δεν είμαι σίγουρη για το ποιος σου είπε ότι πέταξα τις κούκλες και τα ημερολόγιά σου αλλά δεν θα το έκανα ποτέ αυτό! Αυτό θα ήταν σκληρό γιατί ξέρω πόσα σημαίνουν για σένα. Είναι ξεχωριστές και για μένα, λόγω των χρόνων που περάσαμε μαζεύοντας τες. Φυσικά και έχω ακόμα τα πράγματά σου και ευχαρίστως να σου τα στείλω αν θες. Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις και να ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ!» έγραψε η Λιν στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynne Spears (@lynnespears_rf)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ