Το βιβλίο – «βόμβα» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Νο1 μετά την αποκάλυψη για την έκτρωση όταν ήταν με τον Τίμπερλεϊκ

Η  Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι και πάλι στην κορυφή των charts. Τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Πριγκίπισσας της Ποπ, «The Woman in Me», κατέκτησαν το Νο. 1 της λίστας των μπεστ σέλερ της Amazon την Τρίτη, αφού αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση ενώ είχε σχέση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φημολογείται πως έχει σχέση με τον οικονόμο της – Το έριξε στη γυμναστική ο πρώην της

Η Spears, 41 ετών, μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσει το επίτευγμα και να ευχαριστήσει τη βάση των θαυμαστών της για την προπαραγγελία του βιβλίου πριν από την κυκλοφορία του στις 24 Οκτωβρίου.

“1 εβδομάδα μέχρι να βγει στα ράφια το βιβλίο μου #TheWomanInMe !!!” έγραψε. “Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε ήδη #1 στο Amazon!!!”.

Μαζί με το μήνυμα, η νικήτρια Grammy μοιράστηκε ένα προωθητικό βίντεο με διάφορα πλάνα της μέσα στα χρόνια, μεταγλωττισμένο με ήχο από το ντοκιμαντέρ της στο MTV το 2008, “Britney: For the Record”.

Η είδηση ​​έρχεται ώρες αφότου η Σπίαρς δημοσίευσε ένα απόσπασμα-βόμβα από το πολυαναμενόμενο βιβλίο της , στο οποίο έγραφε για τον τερματισμό της εγκυμοσύνης της στα τέλη του 2000, όταν ήταν περίπου 19 ετών. Όπως σημείωσε ο Τζάστιν δεν ήθελε αυτό το μωρό, καθώς θεωρούσε πως είναι μικροί για να γίνουν γονείς.

«Αγάπησα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα», τόνισε.

«Αλλά ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα με μισήσει για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην αποκτήσω αυτό το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας».

Η τραγουδίστρια του «Stronger» περιέγραψε τη διαδικασία της έκτρωσης ως «ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα» που έχει βιώσει ποτέ.

Ενώ ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή δεν απάντησε στο αίτημα της Page Six για σχόλιο, πηγές είπαν προηγουμένως ότι το μέλος του *NSYNC, 42, «ανησυχούσε» για το τι επρόκειτο να αποκαλύψει η πρώην του από την τριετή σχέση τους στα απομνημονεύματά της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ