Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φημολογείται πως έχει σχέση με τον οικονόμο της – Το έριξε στη γυμναστική ο πρώην της

Το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Άσγκαρι φαίνεται πως κάθε άλλο παρά αδιάφορο θα είναι. Οι δύο πρώην μετά τον χωρισμό τους κάνουν συχνά post στο instagram δείχνοντας τη νέα τους ζωή.

Ο πρώην της «πριγκίπισσας της ποπ» φαίνεται πως είναι επικεντρωμένος στην ρουτίνα γυμναστικής του, την ώρα που η Σπίαρς φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον οικονόμο της, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για διάφορα αδικήματα, Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ.

Ο Άσγκαρι δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο προφίλ του στο instagram πριν από λίγες ώρες. Σε αυτό τον βλέπουμε να γυμνάζεται χωρίς την μπλούζα του. Στη λεζάντα του post έγραψε την λέξη «Συγκεντρωμένος», ενώ το βίντεο συνόδευσε με το τραγούδι του Eminem «Til’ I Collapse».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Το βίντεο έρχεται μόνο δύο ημέρες αφού το Page Six, επιβεβαίωσε την σχέση της Σπίαρς και του Σολίζ. Μία πηγή του Page Six δήλωσε πως οι δύο τους «δεν βγαίνουν ραντεβού» και ότι σταμάτησαν να κάνουν παρέα αφού η Σπίαρς «γύρισε από το Μεξικό». Πάντως άτομο από το περιβάλλον τους επιμένει ότι οι δύο τους είναι ακόμα μαζί.

Ενώ τα αρχικά ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι ο Άσγκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή η Σπίαρς φημολογούνταν ότι τον απάτησε με έναν τότε άγνωστο οικονόμο, μία τρίτη πηγή είπε στο Page Six ότι η νικήτρια Grammy δεν ήταν άπιστη κατά τη διάρκεια του γάμου της και ότι οι αναφορές για σχέση με τον Σολίζ είναι «ψευδής».

Ανάμεσα σε όλες τις εικασίες μία ακόμα πηγή ανέφερε στην Daily Mail πως ό,τι είχαν μεταξύ τους η «πριγκίπισσα της ποπ» και ο οικονόμος της τελείωσε και οι δυο τους «δεν είναι πλέον» σε επικοινωνία.

Ωστόσο, άτομο από το περιβάλλον τους εξήγησε στο Page Six πως ο Σολίζ δεν συνόδευσε την τραγουδίστρια στο Μεξικό, εξαιτίας κάποιων περιορισμών στο διαβατήριό του που πιθανόν να προκλήθηκαν από τα νομικά του ζητήματα.

Το Page Six επίσης ανακάλυψε επίσης ότι ο Σολίζ είχε ένα δικαστήριο, το οποίο θα γινόταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της τραγουδίστριας στο Κάβο. Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο λόγος που η τραγουδίστρια δεν πέρασε τις διακοπές της με τον αγαπημένο της.

Το ειδύλλιο της Σπίαρς με τον Σολίζ έρχεται μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Άσγκαρι, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο.

Αναφερόμενη στον χωρισμό της τον περασμένο μήνα στο instagram, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως ήταν «λίγο σοκαρισμένη». Το ζευγάρι προτού παντρευτεί ήταν μαζί για πέντε χρόνια, αλλά ο Άσγκαρι δεν αναμένεται πως θα πάρει μεγάλο μερίδιο από την περιουσία της Σπίαρς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ