Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της, που έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον αμερικανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διατηρεί ερωτική σχέση με τον πρώην οικονόμο της και καταδικασμένο για διάφορα αδικήματα, Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Άσγκαρι: Μιλούν μόνο μέσω των δικηγόρων τους

Η εφημερίδα New York Post σε νέο δημοσίευμα της επιμένει ότι η τραγουδίστρια της ποπ είναι σε σχέση με τον 37χρονο, που είχε αναλάβει την καθαριότητα του σπιτιού της. Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα ότι οι φήμες για νέο ειδύλλιο δεν ισχύουν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν απάτησε ποτέ τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για το διαζύγιο τους.

Άλλη πηγή είπε στην εφημερίδα Daily Mail ότι η τραγουδίστρια άρχισε να βλέπει τον 37χρονο μετά τον χωρισμό της από τον Σαμ Ασγκάρι. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια είχε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια με τον πρώην εργαζόμενο της και τώρα δεν έχουν κρατήσει επαφή.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά το διαζύγιο «μάχη» με τον πρώην σύζυγό της και για τα δύο σκυλιά τους

Παρόλα αυτά η New York Post επιμένει ότι οι δυο τους είναι σε σχέση και ο μοναδικός λόγος που δεν έχουν εντοπιστεί από φωτογράφους είναι επειδή η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έλειπε σε διακοπές στο Μεξικό.

Ο Σολίζ έχει καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα και γι’ αυτό δεν μπορεί να βγει εκτός αμερικανικών συνόρων. Συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο το 2014, ενώ το 2016 συνελήφθη γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Το 2022 καταδικάστηκε επειδή κατείχε όπλο παράνομα.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου

Την περασμένη Δευτέρα ο Σολίζ εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να εξεταστεί μία παραβίαση της αναστολής φυλάκισης του. Μίλησε στο περιοδικό Us Weekly και χαρακτήρισε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς γυναίκα-φαινόμενο. «Είναι πολύ, πολύ καλή, θετική… είναι καλό άτομο», τόνισε ο 37χρονος αλλά δεν απάντησε για την φημολογούμενη σχέση τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ