Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά το διαζύγιο «μάχη» με τον πρώην σύζυγό της και για τα δύο σκυλιά τους

Δεν σταματάνε οι δυσκολίες και τα άγχη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μετά από χρόνια αγώνων και δικαστικών διαμαχών η «πριγκίπισσα της ποπ» φαινόταν πως είχε βρει την χαμένη ευτυχία και ηρεμία της, στο πλευρό του Sam Asghari. Όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από περίπου έναν χρόνο έγγαμου βίου. Τώρα η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το Page Six, φέρεται να ανησυχεί μήπως χάσει τα σκυλιά της εν μέσω του διαζυγίου της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Sam Asghari μοιράζονται μαζί δύο σκύλους, ένα ντόπερμαν που ακούει στο όνομα Porsha και έναν αυστραλιανό ποιμενικό που ακούει στο όνομα Sawyer.

«Σχετικά με την κοινή περιουσία (της Μπρίτνεϊ και του Sam), το πιο δύσκολο μέρος της διαίρεσης οποιονδήποτε περιουσιακών στοιχείων θα είναι τα δύο σκυλιά τους», είπε μια πηγή στην Daily Mail Friday. «Αλλά ο Sam έκανε δώρο την Porsha στην Μπρίτνεϊ και ήταν αυτή που ήθελε να υιοθετήσει τον Sawyer όταν ήταν στο Maui». Ο Asghari χάρισε την Porsha στην Σπίαρς τον Οκτώβριο του 2021.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram εκείνη την εποχή, ο Sam είπε στην Μπρίτνεϊ ότι ο σκύλος είναι «προορισμένος να σε αγαπά άνευ όρων και θα εκπαιδευτεί για να σε προστατεύει από κάθε έναν που σε περιτριγυρίζει με κακές προθέσεις».

Από την άλλη ο Sawyer εντάχθηκε στην οικογένεια τον Μάρτιο. «Τον βρήκα στο Maui σαν όνειρο και τον πήρα σπίτι μαζί μου αμέσως», έγραψε η Σπίαρς σε μια λεζάντα με φωτογραφία του σκύλου. «Νομίζω ότι με καταλαβαίνει ειδικά με αυτά τα μάτια… κάνει την καρδιά μου να λιώνει… με χρειάζεται και μου αρέσει αυτό!!!!!».

Ενώ η Σπίαρς λέγεται ότι αρνείται να εγκαταλείψει τα σκυλιά της, η πηγή ισχυρίστηκε στη Daily Mail ότι είναι πολύ χαρούμενη που «χάνει» το δαχτυλίδι αρραβώνων της, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Asghari τον Σεπτέμβριο του 2021 και το οποίο φέρεται να πήρε δωρεάν από τον Roman Malayev.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

«Ο Sam μπορεί να το πάρει αυτό το δαχτυλίδι», είπε η πηγή. «Ήταν δωρεάν από τον κοσμηματοπώλη και η Μπρίτνεϊ δεν το θέλει πια. Έχει αρκετά διαμάντια».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου εν μέσω καταγγελιών προς την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για ενδοοικογενειακή βία, καθώς και για το ότι τον απάτησε.

Στην κατάθεση του διαζυγίου του, ο πρώην γυμναστής ζήτησε από την Σπίαρς να του δώσει διατροφή, «ξεχωριστά περιουσιακά στοιχεία» και «διάφορα αντικείμενα». Πάντως είναι απίθανο ο Asghari να κερδίσει πολλά από τον σύντομο γάμο του με την τραγουδίστρια, αφού υπέγραψε πρόθυμα ένα ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο, πριν από τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2022.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ