Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα της δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της

Μπορεί να είναι η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όμως η Λιν Σπίαρς φαίνεται πως δεν απολαμβάνει μία άνετη ζωή. Σύμφωνα με την Daily Mail η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εργάζεται ξανά ως δασκάλα δημοτικού σχολείου προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Η Λιν πριν από την άνοδο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον χώρο του θεάματος, εργαζόταν ως δασκάλα και διατηρούσε έναν παιδικό σταθμό στο Κέντγουντ της Λουζιάνα. Τώρα με βάση κοντινούς της ανθρώπους, η μαμά της διάσημης τραγουδίστριας έχει επιστρέψει στο παλιό της επάγγελμα και εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα σε τοπικό σχολείο για να συμπληρώσει το εισόδημά της.

«Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της, αλλά έχει ήδη εργαστεί πολλές φορές ως αντικαταστάτρια σε πολλές τάξεις στο σχολείο» είπε μία πηγή στη Daily Mail.

Η μαμά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αυτή την στιγμή κατοικεί σε μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που έχτισε η διάσημη κόρη της το 2001. Η Λιν δεν έχει πλέον κάποιο δικό της ακίνητο, αφού πούλησε το 2021 για 275.000 δολάρια, το σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια η «πριγκίπισσα της ποπ». Οι αναπληρωτές δάσκαλοι που εργάζονται στην περιοχή υπολογίζεται ότι βγάζουν περίπου 15 δολάρια την ώρα.

Όπως αναφέρει η πηγή, οι οικονομικές δυσκολίες της Λιν είναι αποτέλεσμα των κακών σχέσεων που έχει με την εκατομμυριούχο κόρη της. Μεγάλο μέρος της κόντρας που έχουν μαμά και κόρη, έχει διαδραματιστεί και στο instagram προφίλ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κατηγορήσει πολλές φορές την μαμά της πως κατά την διάρκεια της 13χρονης αναγκαστικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της, εκείνη δεν έκανε πολλά πράγματα για να την βοηθήσει να βγει από αυτήν.

Παρ’ ότι οι δύο τους έδειξαν πως ήθελαν να συμφιλιωθούν πριν από κάποιους μήνες, με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να αποκαλύπτει μάλιστα πως η μητέρα της την είχε επισκεφθεί στο σπίτι της τον Μάιο, πηγές λένε στην Daily Mail ότι η ποπ σταρ έκοψε και πάλι τις επαφές με την οικογένειά της, μετά τον χωρισμό της από τον Σαμ Ασγκάρι.

Στις 26 Μαίου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε δημοσιεύσει μία παιδική της φωτογραφία στο προφίλ που διατηρεί στο instagram. Τότε είχε γράψει στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες μετά από 3 χρόνια… Έχει περάσει τόσος καιρός… Με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν… Αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω τα όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ!!! Σε αγαπώ τόσο πολύ!!! Πςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια!!! Πάμε για ψώνια μετά!!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ