Νέο σκάνδαλο με photoshop στη βασιλική οικογένεια της Δανίας – Η φωτογραφία που προκάλεσε θεωρίες συνωμοσίας

Οι βασιλικοί παρατηρητές κατηγόρησαν τη βασίλισσα Μαίρη και τον βασιλιά Φρειδερίκο της Δανίας  ότι έκαναν photoshop για το πρώτο τους επίσημο βασιλικό πορτρέτο εβδομάδες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για την Ημέρα της Μητέρας.

Η επίσημη φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους κυκλοφόρησε την Παρασκευή και παρουσίαζε την αυστραλιανή βασίλισσα να στέκεται δίπλα στον βασιλιά. Η βασίλισσα Μαίρη φόρεσε ένα σκούρο πράσινο φόρεμα από βελούδο και δαντέλα μαζί με το ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων του στέμματος με ασορτί σμαράγδια.

Δανία βασίλισσα Μαρία

«Ήταν και αυτό σε photoshop; Θέλω να πω ότι φαίνεται ότι φωτογραφήθηκαν χωριστά και μετά μαζί; Η Μαίρη φαίνεται εξαιρετική και ο Φρέντερικ, λοιπόν, ο βασιλιάς μοιάζει σαν να σηκώθηκε μόλις από το κρεβάτι», έγραψε μια γυναίκα. 

«Τρομερή αλλαγή. Τόσο άκαμπτο και άβολο. AI», σχολίασε ένας άλλος. Άλλοι επεσήμαναν την τοποθέτηση του χεριού της Βασίλισσας Μαρίας μπροστά από το χέρι του Βασιλιά, υποστηρίζοντας ότι φαίνεται παράταιρο. «Φαίνεται ότι η Βασίλισσα Μαίρη έχει τοποθετηθεί στη φωτογραφία του Φρεντ. Η θέση του χεριού είναι ίδια», είπε ένας θαυμαστής.

Η απάντηση από το Παλάτι

Το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η εικόνα είναι πραγματική και λέει ότι «το επίσημο εορταστικό πορτρέτο του Βασιλικού Οίκου δεν έχει παραποιηθεί». 

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι οποιοδήποτε photoshopping θα είχε νόημα, δεδομένων των πρόσφατων φημών για εξωσυζυγική σχέση που κυκλοφόρησαν αφού ο τότε πρίγκιπας εντοπίστηκε να κάνει παρέα με τη φίλη και συνάδελφο Genoveva Casanova στην Ισπανία πέρυσι.

«Έχει τόση ένταση! Και είναι ακόμη μαζί στο δωμάτιο, μοιάζει με μοντάζ», είπε ένας άλλος χρήστης. «Γιατί την απάτησε, είμαι τόσο θυμωμένη μαζί του», είπε ένας άλλος. 

«Ωχ, φαίνεται όμορφη, αλλά τόσο τεταμένη! Κάτι δεν πάει καλά», υπέθεσε ένας άλλος. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ