Σκάνδαλο στο παλάτι της Δανίας: Οι φήμες για τον διάδοχο Φρειδερίκο και την γοητευτική πρώην ηθοποιό

Νέοι ισχυρισμοί έχουν εμφανιστεί σχετικά με τη φιλία του πρίγκιπα διαδόχου Φρειδερίκου με μια Μεξικανή πρώην ηθοποιό, καθώς αυτός και η πριγκίπισσα Μαίρη εμφανίζουν ένα γενναίο και κοινό δημόσιο μέτωπο.

Σύμφωνα με καταγγελίες ο μελλοντικός βασιλιάς διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και το ισπανικό περιοδικό Lecturas δημοσίευσε φωτογραφίες του 55χρονου και της 47χρονης Genoveva Casanova, σε μια βραδινή έξοδο στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο.


Η κα Casanova έχει αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση και έχει δηλώσει ότι μπορεί να κινηθεί νομικά. «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις δηλώσεις που υποδηλώνουν μια ρομαντική σχέση μεταξύ του πρίγκιπα και εμένα», είπε στο Hola. «Οποιαδήποτε δήλωση αυτού του τύπου δεν είναι μόνο εντελώς αναληθής αλλά και διαστρεβλώνει τα γεγονότα με κακόβουλο τρόπο» σημείωσε.

Σε μια νέα εξέλιξη, η Ισπανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Susanna Griso αποκάλυψε στην εκπομπή της την Παρασκευή ότι ένα μέλος της «συντροφιάς της Geneveva» είχε ρίξει φως στη φιλία τους, η οποία φέρεται να ξεκίνησε αφού συναντήθηκαν στις Άλπεις σε ένα πολυτελές ταξίδι κυνηγιού.

«Γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν κοινούς φίλους. Συνήθως συναντιούνται πολλές φορές το χρόνο», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, σύμφωνα με το περιοδικό Lecturas .

«Μου λένε ότι είναι ιδιωτικές συναντήσεις που γίνονται με περισσότερους φίλους του γκρουπ, κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας. Συναντιούνται και κοιμούνται σε ιδιωτικά σπίτια».

Καθώς οι εικασίες στροβιλίστηκαν γύρω από το ζευγάρι αυτή την εβδομάδα, η Lecturas τύπωσε περαιτέρω λεπτομέρειες από τη συνάντηση του Φρειδερίκου και της Casanova, υποστηρίζοντας ότι πήγαν σε μια έκθεση Πικάσο πριν περπατήσουν σε ένα πάρκο και δειπνήσουν σε ένα τοπικό εστιατόριο.

Το περιοδικό στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι πήγαν και οι δύο στην πολυκατοικία της χωριστά και επανεμφανίστηκαν δύο ώρες αργότερα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ