Νίκος Μακρόπουλος για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν είχε φύγει για να επιστρέψει, απλώς έκανε μια παύση»

Πρεμιέρα είχαν χθες (10/11) ο Νίκος Μακρόπουλος και η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται. Ο Νίκος Μακρόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

«Εμένα το όνειρό μου και η λαχτάρα μου ήταν να τραγουδήσω, όχι να κάνω συνεργασία, με την Χαρούλα Αλεξίου, αλλά η Χαρούλα έχει σταματήσει» εξήγησε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε μία πιθανή εμπλοκή του με τα κοινά: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά πολύ αργότερα, ακόμα είμαι ενεργός. Όταν θα σταματήσω να τραγουδάω ίσως ασχοληθώ με τα κοινά».

«Ο Νότης Σφακιανάκης δεν είχε φύγει για να επιστρέψει, απλώς έκανε μια παύση. Από κει και πέρα όποτε θέλει να τραγουδήσει, θα τραγουδήσει. Εξαρτάται από τον Νότη καθαρά» είπε, μιλώντας για τον Νότη Σφακιανάκη.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής του έχει δώσει ένα καινούργιο τραγούδι: «Και βέβαια έχω επικοινωνήσει με τον Βασίλη Καρρά και μάλιστα μου έχει δώσει και ένα τραγούδι καινούργιο, είμαστε στο στούντιο. Από κει και πέρα του εύχομαι από την καρδιά μου ότι καλύτερο και γρήγορα να αναρρώσει».

Για την επιλογή της ΕΡΤ να είναι η Μαρίνα Σάττι η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision ο τραγουδιστής δήλωσε πως: «Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Μαρίνα Σάττι, είναι μία εξαιρετική καλλιτέχνης, την θαυμάζω την πιτσιρίκα αυτή, μπράβο στην ΕΡΤ γι’ αυτή την επιλογή της».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί να πάει ποτέ στην Eurovision, ο Νίκος Μακρόπουλος είπε: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πάω στην Eurovision, ρεπερτοριακά δεν ταίριαζε» και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αργότερα, όταν θα γίνω πιο pop, θα δούμε».

Τέλος ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Δεν αποκλείω τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ