Νότης Σφακιανάκης: Το παρασκήνιο της επιστροφής του στις πίστες

Πολλά ακούγονται τους τελευταίους μήνες για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες. Ο λαϊκός τραγουδιστής έχει επιλέξει να απουσιάζει από την νύχτα εδώ και περίπου τρία χρόνια, με τους θαυμαστές τους να περιμένουν με μεγάλη αγωνία την επιστροφή του.

Σήμερα (8/11) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη παρουσίασαν το παρασκήνιο για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη.

Η Ελένη Τσολάκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του θέματος ανέφερε πως: «Από κει και πέρα μαθαίνουμε ότι αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι σε συζητήσεις για μια συνεργασία, η οποία είναι στα σκαριά, για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη.

Η αλήθεια πίσω από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο Νότης Σφακιανάκης αυτή την στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, είναι κάτι το οποίο φλερτάρει με την ιδέα, είναι κάτι το οποίο το αγαπάει».

«Έβλεπε το κλίμα να μην είναι υπέρ του»

«Η αλήθεια είναι ότι μετά το 2020, που είναι και η τελευταία φορά που τον απολαύσαμε και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα να μην είναι υπέρ του.

Τώρα όμως που βλέπει ότι αυτό το πράγμα έχει καταλαγιάσει και ότι ο κόσμος ζητάει την επιστροφή του στις πίστες, είναι κάτι το οποίο και ο ίδιος το σκέφτεται, αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος» πρόσθεσε.

Ο Οκτώβρης του 2024

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι: «Οι άμεσοι συνεργάτες του, οι άνθρωποι που για πολλές δεκαετίες είναι στο πλευρό του έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές, αλλού θα δουλέψουν τον φετινό χειμώνα.

Αυτό δείχνει ότι αν ήθελε ο Νότης, ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα, δηλαδή τον Δεκέμβριο να γυρίσει στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει και τους δικούς του ανθρώπους, τους δικούς του άμεσους συνεργάτες».

«Λέγεται ότι ο Οκτώβρης του 2024 θα είναι ο μήνας που μάλλον ο Νότης Σφακιανάκης θα γυρίσει. Αν δεν γυρίσει και τον Οκτώβρη του 24’, δηλαδή την επόμενη σεζόν, τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω, όπως λένε οι συνεργάτες του» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ