Οι 5 σειρές που έρχονται στο Netflix την επόμενη εβδομάδα – Μην τις χάσεις

Μυστήρια, ίντριγκες, αποκαλύψεις, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλή δράση είναι μόνο μερικά από όσα θα φέρει το Netflix στις οθόνες μας την επόμενη εβδομάδα. Η πλατφόρμα περιεχομένου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με 5 news entries που σκοπεύουν να μας καθηλώσουν μπροστά στις οθόνες μας. Ορισμένα τα περιμέναμε καιρό και τα υπόλοιπα… δεν ξέραμε πόσο πολύ τα θέλαμε μέχρι που ανακοινώθηκε η επικείμενη καταχώρησή τους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Οι 5 σειρές που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε στο Netflix

Εγκληματολογικός Κώδικας – 14/11

Για να σπάσουν τον κώδικα στην έρευνα μιας εντυπωσιακής ληστείας, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους. H σειρά θα βρίσκεται στη διάθεσή μας από 14 Νοεμβρίου και η πλοκή ακολουθεί το περίπλοκο έργο των ομοσπονδιακών αστυνομικών σε μια άνευ προηγουμένου έρευνα που καταλήγει στην αρχή ενός νήματος που ξετυλίγει, όσο κανένα άλλο, την οικοδόμηση του εγκλήματος στη χώρα.

Θυμήσου – 15/11

Στο επίκεντρο αυτής της νέας Πολωνικής σειράς – η οποία είναι βασισμένη σε βιβλίο – βρίσκεται ένας πρώην ροκ σταρ ο οποίος λόγω των εθισμών του αντιμετωπίζει προβλήματα μνήμης και έχει διαλύσει την οικογένειά του. Όλα ανατρέπονται όταν ο τραγικός αυτός χαρακτήρας ξεκινά ένα τρελό ταξίδι για εντοπίσει τον χαμένο του γιο. Από τις 15 Νοεμβρίου το δράμα του ήρωα και η αγωνιώδης προσπάθειά του για επανένωση με την οικογένεια και για τη λύση του μυστηρίου θα βρίσκεται στο Νetflix για να μας συμπαρασύρει στον κόσμο της δράσης.

Το Στέμμα – Season 6, Part 1 – 16/11

Για το συγκεκριμένο release δεν μετράμε αντίστροφα μόνο τις μέρες αλλά και τις ώρες. Τα επόμενα επεισόδια της πολυαναμενόμενης έκτης σεζόν θα κορυφώσουν το δράμα στη σειρά μυθοπλασίας για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Όπως έχει ανακοινωθεί, η τελευταία σεζόν του επιτυχημένου «The Crown», θα κάνει πρεμιέρα σε δύο φάσεις: το πρώτο μέρος, το οποίο θα περιλαμβάνει 4 επεισόδια, θα έρθει στις οθόνες μας στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο, το οποίο θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια, στις 14 Δεκεμβρίου.

Το Netflix δήλωσε ότι η 6η σεζόν θα καλύπτει γεγονότα από το 1997 έως το 2005. Στο πρώτο μέρος η Elizabeth Debicki επιστρέφει ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Dominic West υποδύεται τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, ο Jonathan Pryce εξακολουθεί να ενσαρκώνει τον πρίγκιπα Φίλιππο και η Imelda Staunton πρωταγωνιστεί ως βασίλισσα Ελισάβετ. Οι Salim Daw και Khalid Abdalla επιστρέφουν επίσης ως Mohamed Al Fayed και Dodi Fayed, ενώ στο Μέρος 1 οι Rufus Kampa και Fflyn Edwards κάνουν το ντεμπούτο τους στη σειρά ως οι νεαροί πρίγκιπες William και Harry.

Στο πρώτο μέρος οι απανταχού φαν του «Στέμματος» θα παρακολουθήσουν τη σχέση της Νταϊάνα και του Ντόντι πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.
Το Μέρος 2 θα αφορά τις συνέπειες του θανάτου της Νταϊάνα και την επίδρασή του στην οικογένειά της, τη βασιλική οικογένεια και το κοινό ενώ στο επίκεντρο του δράματος θα βρεθούν το μέλλον της μοναρχίας και η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο.

Αγία Οικογένεια – Season 2 – 17/11

Η σειρά θρίλερ που θα έγινε χιτ του Netflix επανέρχεται στις 17 Νοεμβρίου με τον δεύτερο κύκλο της. Πριν ανακαλύψουμε τα νέα επεισόδια του Holy Family, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην 1η σεζόν. Μετά τον θάνατο του Santi (Nicolás Illoro), η Natalia (Laura Laprida) μαζί με το μωρό τους αποφασίζει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αργεντινή. Ωστόσο, η μητέρα του Santi, Julia, αποφασίζει να απαγάγει το νεογέννητο εγγονάκι της και τα παιδιά της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στα προάστια της Μαδρίτης με μια νέα ταυτότητα. Το μυστικά που κουβαλά όμως περιπλέκουν τα πράγματα και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται αποδεικνύουν πως κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα και το παρελθόν του.

Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι – 18/11

Όταν διαρρέει φονικό αέριο από ένα εργοστάσιο στο Μομπάλ, γενναίοι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι ρισκάρουν τη ζωή τους και σώζουν τον κόσμο από μία ανείπωτη καταστροφή. Η σειρά μίας σεζόν θα είναι διαθέσιμη από 18 Νοεμβρίου.

Πηγή: FOXreport.gr

Oπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο αρκουδάκι στην εικόνα μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;

Super Mario Bros: Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του εμβληματικού soundtrack

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ