Νίκος Μακρόπουλος: Με έβαζε να τον αφήνω ένα τετράγωνο πιο πριν για να μην δουν ποιος είναι ο πατέρας του – Tι είπε για τον γιο του

Για τον ρόλο του πατέρα μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Ιορδανίδη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε ο γιος του, όταν ήταν σε μικρή ηλικία, την δημοσιότητά του πατέρα του.

«Όταν πήγαινα τον γιο μου στο σχολείο, με έβαζε να τον αφήνω ένα τετράγωνο πιο πριν για να περπατάει με τα πόδια, για να μην δουν ότι κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και ποιος είναι ο πατέρας του. Ή περπατάγαμε στον δρόμο και πήγαινα να τον πάρω αγκαλίτσα και μου έλεγε «Μην με αγκαλιάζεις». Ήταν τρομοκρατημένος» δήλωσε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξήγησε ότι: «Παρ’ ότι δούλευα βράδυ σηκωνόμουν για να τον πάω στο σχολείο. Πολλές φορές δεν κοιμόμουν, γύριζα το πρωί και δεν κοιμόμουν για να τον πάω στο σχολείο».

«Δεν ξέρεις ποτέ αν ήσουν κοντά ή μακριά. Αυτό το ξέρει μόνο το παιδί πραγματικά, γιατί όσο και να νομίζεις εσύ ότι δίνεις στο παιδί, το παιδί έχει την δική του άποψη για το πόσο κοντά ή μακριά ήσουν. Κι εγώ έκανα την προσπάθειά μου. Αν μη τι άλλο προσπαθούσα να είμαι εκεί όσο περισσότερο μπορώ.

Υπήρχαν και περίοδοι της ζωής μου που δούλευα στην Θεσσαλονίκη και ο γιος μου ήταν εδώ, μεγάλωνε στην Αθήνα. Είχα Τετάρτη ρεπό μόνο μία μέρα, γιατί δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και κατέβαινα μία μέρα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να τον δω. Πόσο κοντά λοιπόν μπορείς να είσαι σ’ ένα παιδί;» σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ