Μαρία Ιωαννίδου: Μου έφαγε όλη την περιουσία, δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως μία φίλη και συνεργάτης της την εξαπάτησε και της πήρε όλη της την περιουσία.

«Τα πήρα με τόκο από την ζωή και πάντα τα παίρνω. Τώρα μου έφαγε όλη την περιουσία μία δήθεν φίλη μου και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά. Μου τα έφαγε εν ψυχρώ, θα μπορούσα να την πάω δικαστήριο και τώρα. Το λέω για να το ακούσει» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ότι: «Φιλοχρήματη δεν είμαι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Καταρχήν, να πω το πιο ελαφρό, μου αρέσει να είμαι κομψή, να ντύνομαι, να αγοράζω ρούχα, μου δίνει χαρά. Αλλά το δεύτερο τι είναι; Βιβλία. Αγοράζω πολλά βιβλία.

Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία που σας είπα. Τα πούλησα όλα παιδιά και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά. Γιατί με χρέωνε στο όνομά μου και είχα μία σχολή χορού στην Γλυφάδα και μία εδώ. Με χρέωνε στο όνομά μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε… Έλενα την λέγανε, θα πω και όνομα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ