Η Κέιτ Μίντλετον είχε κάνει και στο παρελθόν photoshop: Η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ με τα εγγόνια της άλλαξε «ψηφιακά»

Μια φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον, στην οποία ποζάρει η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ με τα εγγόνια της είχε τροποποιηθεί «ψηφιακά», σύμφωνα με ένα φωτογραφικό πρακτορείο που εξέτασε το στιγμιότυπο μετά το σκάνδαλο πορτρέτου της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για την Ημέρα της Μητέρας.

Η τελευταία φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας που βρέθηκε στο “μικροσκόπιο” των ειδικών, φέρεται να τραβήχτηκε από την Μίντλετον, 42 ετών, τον Αύγουστο του 2022 και κυκλοφόρησε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στις 21 Απριλίου 2023 για να τιμήσει την αείμνηστη βασίλισσα που θα έκλεινε τα 97 εκείνη την ημέρα.

Στην εικόνα, η αείμνηστη βασίλισσα κάθεται σε έναν καναπέ με 10 από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της μέσα στο Κάστρο Balmoral. Αλλά σε μια νέα σημείωση του συντάκτη, το Getty Images προειδοποίησε ότι η εικόνα “έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή”. Το Getty επισήμανε την εικόνα αφού επανεξέτασε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε η βασιλική οικογένεια μετά την παραδοχή της Μίντλετον ότι επεξεργάστηκε ένα οικογενειακό πορτρέτο για την Ημέρα της Μητέρας.

Η φωτογραφία φαίνεται να έχει πολλαπλές παραξενιές όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την The Telegraph.

Ελισάβετ εγγόνια
Η βασίλισσα φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία να κάθεται σε έναν καναπέ με 10 από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της μέσα στο Balmoral Castle.
Ανάκτορο του Κένσινγκτον/Χ

Μια από τις πιο κραυγαλέες ασυνέπειες μπορεί να δει κανείς στο πλάι της φούστας της βασίλισσας. Το καρό μοτίβο δεν ευθυγραμμίζεται και μοιάζει σαν να έχει κοπεί και επανατοποθετηθεί στην εικόνα. Ο πράσινος καναπές στον οποίο κάθεται η βασίλισσα έχει παρόμοια κακή ευθυγράμμιση δίπλα στη δισέγγονη Savannah Phillips και κάτω από το χέρι του πρίγκιπα George. Και ένα κομμάτι μαύρο φαίνεται πίσω από το χρώμα του πουκάμισου του Τζορτζ — εκεί που θα έπρεπε να είναι το σχέδιο του φορέματος της ξαδέρφης του.

Ένα σκοτεινό σημείο δίπλα στο αυτί του πρίγκιπα Λούις εμφανίζεται επίσης καθώς και ένα οδοντωτό περίγραμμα που αποκαλύπτει άλλα χρώματα πίσω από τη σιλουέτα του. Μια άλλη οδοντωτή και τυχαία λωρίδα χρώματος μπορεί να εντοπιστεί ακριβώς δίπλα στο μπράτσο του καναπέ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ